Cerere de deviz pentru transportul de mărfuri ușoare, voluminoase

* - câmp necesar

Tavan, rulotă cu remorcă, transport de mărfuri ușoare, voluminoase

Cort de transport, tren rutier cu remorcă de la 15 metri cubi, până la 110-120 metri cubi
Greutatea încărcăturii transportate este de la 200 kg. până la 22,5 tone. 34 euro palet.Dimensiuni transport: 110m. pui.Lungime utilaj 7,5m, latime 2,43m, inaltime 3m.- 54,6mc.
Lungime remorca 7,50m,latime.43m,inaltime 3m – 54,6m. pui.Dimensiuni transport: 120m. cu.Lungime utilaj 8,10m. latime 2,43m, inaltime 3,05m – 60m. cub Lungime remorca 8,10 m. latime 2,43m, inaltime 3,05m – 60m. cubScopul transportului:Transportul mărfurilor ușoare și voluminoase, încărcare și descărcare: sus, spate și lateral. Descărcarea și încărcarea sunt posibile, simultan în două locuri. Livrare mărfuri pentru diferiți destinatari, transport de grupaj și mărfuri parțiale. Marfa este transportată sub două sigilii, descărcarea se poate face în diferite orașe și țări. Transport cu Kornet -TIR si CMR.

Transport de marfă pe țară: Transport de lână din Italia și Turcia în timpul transportului către Rusia, transport din Uzbekistan în Moldova cu bumbac, livrare de mărfuri precum scutece și șervețele din România către Rusia, transport panouri sandwich din Polonia, Germania în Moldova. Toate mărfurile sunt foarte ușoare și voluminoase, o mică parte din încărcăturile de grupaj. Este de dorit să se asigure transportul mărfurilor.

Marfuri care urmează să fie transportate cu trenul rutier: transport de produse textile, transport de vată ca materii prime și produse de vată, cauciuc spumă pentru producția de mobilă, covoare, transport de deșeuri de hârtie, truse de mobilier și ușoare nepericuloase bunuri. Transport incaltaminte, mobila tapitata, anvelope camioane si auto, spuma de polistiren. Transport de materiale izolante, vată de sticlă, vase din plastic, produse de igienă pentru bebeluși, produse de igienă, transport panouri sandwich, țevi de propilenă, transport obiecte sanitare, recuzită de teatru și concert. Cerere mare pentru transportul de mărfuri și mărfuri ușoare și voluminoase.

Managerul companiei vă va ajuta să determinați ce fel de transport este necesar pentru marfa dvs.

Calculul costurilor