Cerere de estimare pentru încărcături grele, supradimensionate

* - câmp necesar

Remorcă, transport marfă grea, supradimensionată

Transport pentru Transport de Marfuri Agabaritice si foarte grele.
Greutatea încărcăturii transportate: Transport de mărfuri supradimensionate de până la 32 de tone.

Mărfurile supradimensionate sunt considerate a fi următoarele dimensiuni: lungime mai mare de 13,6 metri, lățime mai mare de 2,50 metri și înălțimea încărcăturii mai mare de 3,15 metri. Greutatea încărcăturii supradimensionate este de peste 23 de tone.

Scopul transportului: Livrare marfa supradimensionata, necesita semiremorca speciala, echipata tehnic, firma de transport trebuie sa aiba o speciala. permis de transport, coordonare cu serviciile rutiere, escorta de politie rutiera sau masina de politie. Șoferul care transportă mărfuri supradimensionate are licență și este obligat să respecte regulile de transport de mărfuri supradimensionate reglementate de fiecare stat de tranzit. Transportul mărfurilor supradimensionate se realizează folosind echipamente speciale pentru asigurarea mărfurilor și echipamentele necesare. Transportul mărfurilor de mari dimensiuni necesită mult mai mult timp și costuri financiare suplimentare. De exemplu, transportul mărfurilor obișnuite din Germania în Moldova în 3-5 zile. Livrarea mărfurilor supradimensionate va dura 7-12 zile.

Transport de mărfuri supradimensionate pe țară: mărfuri din Europa, Rusia. Transport din Romania, livrare marfa din Italia in Moldova, transport din Ucraina in Romania. Direcția pe țară și traseul de deplasare se stabilește la eliberarea documentelor de transport. Compania noastră asigură transportul mărfurilor agabaritice.
Marfă pentru transport în remorcă: transport de mărfuri supradimensionate. Utilaje, cisterne, cisterne, conducte, tractoare, combine, utilaje constructii si rutiere. Schimbă case – case pentru constructori. Cherestea rotunda. Toate bunurile care sunt supradimensionate.

Servicii pentru transportul marfurilor agabaritice, vi se vor asigura in compania noastra de expeditii.

Calculul costurilor