Cerere de ofertă pentru transport volumetric și supradimensionat

* - câmp necesar

Jumbo, remorcă cu copertină pentru încărcături voluminoase și supradimensionate

Platforma de transport semiremorca prelata – Yumbo, volum transport 105 metri cubi. metri. Greutatea încărcăturii transportate este de până la 22 de tone. 34 euro palet.

Dimensiuni transport: Remorca cu platforma de incarcare superioara si platforma de incarcare inferioara.
Dimensiunile platformei superioare, lungime – 4,4 m. latime – 2,45 m. inaltime – 2,7 m
Dimensiunile podelei părții inferioare a remorcii: lungime – 9,2 m. lățime – 2,45 m. înălțime – 3,15 m.

Scopul transportului: Transport de mărfuri supradimensionate, mărfuri volumetrice, transport de structuri și mărfuri cu o înălțime de încărcare de trei metri.

Livrare pe tara. Transport din Germania, Franta, Italia, Rusia. Transport utilaje din Romania in Kazahstan si Uzbekistan, livrare din Turcia, Serbia in Rusia, transport din Moldova. Transport de mărfuri din Finlanda și statele baltice. Transportul oricărui tip de marfă este de dorit să se asigure.

Mărfuri pentru transport în Yumbo: transport de tractoare, combine de recoltat, butoaie de bere, mărfuri în butoaie, mărfuri mari de alimente, rezervoare industriale. Mărfuri industriale: unități frigorifice, aparate de aer condiționat, mașini-unelte, echipamente din toate industriile, transport echipamente pentru supermarketuri, industriale – vitrine, țesături în rulouri în cutii, transport anvelope pentru camioane și mașini, mărfuri second-hand, mărfuri la înălțimea de până la 3 metri.
Veți afla informații mai detaliate despre transportul mărfurilor către Yumbo sunând la managerul companiei.

Calculul costurilor