Cerere de estimare pentru transportul standard

* - câmp necesar

Cort, vehicule de marfă standard

Transport, semiremorca prelata. Volumul de transport Eurostandard de la 86 de metri cubi. până la 92 cu. metri.

Greutatea încărcăturii transportate este de până la 22 de tone. 33 euro palet.

Dimensiuni transport semiremorca: Lungime 13,65 metri, latime pentru marfa 2,45 metri, inaltime 2,72 metri.

Scopul transportului: Semiremorca cu prelată Eurostandard este concepută pentru transportul mărfurilor pe distanțe lungi și medii. Încărcarea într-o semi-remorcă cu basculant este posibilă: de sus, din lateral, din spate.
Acest tip de transport este cel mai utilizat în transportul internațional de mărfuri. Semiremorca cu cortina poate incarca marfa pe paleti, marfa in butoaie, marfa in cutii, saci mari, butoaie pentru transportul berii, transport marfa in baloti, materiale presate de diverse compozitii. Mărfurile sunt periculoase și nepericuloase. Transport de mărfuri în saci, mărfuri în role, transport de echipamente. Marfuri pentru consumul general al populatiei, marfuri industriale, marfuri casnice pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul.

Transport de mărfuri pe țară: din Moldova, din România, transport de mărfuri din Rusia în România, Turcia, livrare de mărfuri din Europa. Transport din Ucraina, livrare marfa din Turcia in Rusia, Moldova, transport din Ungaria, Polonia, Bulgaria, Romania, Kazahstan, transport din si catre Europa. Compania se oferă să asigure transportul tuturor mărfurilor.

Mărfuri pentru transport în corturi: mărfuri precum alimente, conservare, îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente, mașini. Materiale de constructii, Mobila, tesaturi. Aparate de aer condiționat de uz casnic și industrial, marfă de electrocasnice, produse chimice de uz casnic, marfă ADR. Covoare, linoleum, transport pe cablu, hartie rulata, transport lacuri si vopsele, motoare electrice. Textile. Transportul în semiremorci cu cortină se poate efectua în regim TIR și CMR.

Dacă aveți nevoie să transportați marfă și nu știți ce transport să utilizați pentru transport, vă rugăm să ne contactați.

Calculul costurilor