Formular de cerere pentru calcularea costului de transport al încărcăturii lichide

* - câmp necesar

Cisterne, transport de lichide

Transport rezervor termos multi-sectiuni de la 2 la 6 sectiuni, incalzit, din materiale anticorozive si otel inoxidabil.
Greutatea încărcăturii transportate: până la 22 de tone. Volumul de transport, cisterne de la 20 la 46 de metri cubi.
Scopul transportului cu semiremorcă cisternă, termos:transport de mărfuri periculoase lichide și mărfuri alimentare în vrac. Toate cisternele sunt fabricate din oțel inoxidabil. Tancurile, de regulă, sunt cu mai multe secțiuni, ceea ce vă permite să transportați simultan mai multe tipuri de marfă pentru unul sau mai mulți clienți, există rezervoare de până la 6 secțiuni. Cisternele pentru camioane permit transportul încărcăturii sub presiune, care este folosită, de exemplu, la transportul berii.
Marfuri pentru transport: mărfuri chimice lichide: diferite tipuri de mărfuri și materiale, rășini, latex lichid, emulsii de parafină, alcooli industriali. Uleiuri tehnice, plastifianti, aditivi pentru beton, formol. Etilenglicol, poliesteri, dioctil ftalat, fenol, lichid de frana. Tosol, antigel și multe altele. Firma care a comandat livrarea mărfurilor lichide periculoase este obligată să golească rezervorul de marfă, descarcându-l complet fără reziduuri. De exemplu, după antigel, glicoli, alcool denaturat și etilen glicol, este responsabilitatea clientului să spele rezervorul cu apă și să scoată complet apa din rezervor.
Marfuri pentru transport: mărfuri lichide de alimente: vin, materiale pentru vin, coniac, băuturi spirtoase. Concentrate, bere, sucuri, apa minerala, aditivi alimentari lichizi, coloranti alimentari. Rezervoarele pentru alimente funcționează ca „termose”, dotate cu încălzire și capabile să mențină temperatura încărcăturii chiar și la temperaturi ambientale negative. Pierderea de căldură în timpul transportului mărfurilor este de 2-3 grade. Unele tancuri sunt echipate cu un sistem de încălzire autonomă a mărfurilor în tranzit.
Transportul mărfurilor lichide în vrac pe țară: mărfurile lichide periculoase chimice sunt rareori transportate rutier în trafic internațional. Marfa lichidă alimentară, cum ar fi concentratul de mere, este transportată în rezervoare din Moldova în Germania, din România în Rusia. Vin din Bulgaria până în Rusia și Belarus.
Condiții pentru transportul mărfurilor alimentare lichide:Siguranța este pe primul loc atunci când transportați mărfuri alimentare. Regulile de igienă pentru transportul produselor alimentare, adoptate atât în ​​Rusia, cât și în Europa, sunt respectate cu strictețe. Încărcăturile alimentare vrac sunt transportate în cisterne alimentare de la producătorul produsului alimentar la firma care a comandat această marfă, fără a interfera în procesul de transport. La transportul mărfurilor lichide există o serie de condiții: curățenia perfectă a rezervoarelor, în conformitate cu standardele sanitare, executarea pachetului corespunzător de autorizații și documente, termenul de livrare, cerințe suplimentare pentru încărcarea și descărcarea produselor alimentare în vrac.
Puteți comanda transportul acestui tip de marfă la compania noastră de expediție.

Calculul costurilor