Formular de cerere pentru taxele de transport de mărfuri cu temperatură controlată

* - câmp necesar

Camion frigorific, transport de marfă cu temperatură controlată

Transport pentru transport: Frigider-semiremorca +10 – 20. C. de la 50 mc. până la 86 cu.
Tren rutier Frigider la bord + remorcă – +10 -20С. Volumul transportului. De la 20 cu. până la 100 de metri cubi
Greutatea încărcăturii transportate este de până la 21,5 tone. 33 euro palet. Transport cu TIR si СMR Dimensiuni semiremorca: Lungime 13,65 metri, latime 2,4 metri pentru marfa, inaltime 2,6 metri.
Dimensiunile bufetului cu remorca: Lungimea mașinii este de 8,10 metri, lățimea este de 2,4 metri, înălțimea este de 2,6 metri.
Dimensiuni remorca cu grup frigorific: Lungime 7,50 metri, latime 2,4 metri, inaltime 2,6 metri.
Pentru transportul mărfurilor frigorifice există un transport de dimensiuni mici, cu o capacitate de transport de până la 8 tone, volumul de transport este de 36 de metri cubi. tot cu acelasi regim de temperatura de transport.

Scopul transportului: Transportul mărfurilor cu temperatură în corp de la +15 gr.С. până la -25 gr.С. Mașina este echipată cu o instalație pentru menținerea regimului de temperatură de la -30 C. ° la +30 C. °. cu un termograf, care vă permite să controlați temperatura produselor în tranzit. Pentru transportul mărfurilor, într-o mașină cu remorcă, pe mașină sunt instalate unități frigorifice și pe remorcă, regimul de temperatură este același. Două corpuri fac posibilă transportul diferitelor tipuri și încărcături de grupaj, respectarea regimurilor de temperatură diferite, încărcarea și descărcarea în locuri diferite.

Transport de marfa pe tara: transport marfa din Polonia in Moldova, livrare marfa din Romania catre Rusia, din Bulgaria din Turcia, transport catre tarile baltice din Romania, Moscova, Sankt Petersburg, toate orasele Rusiei si Europei, transport marfa din Moldova catre Europa, iar înapoi în Moldova sau România. Transportul mărfurilor în frigidere este de dorit să se asigure.

Marfuri pentru transport in frigider: Carne, peste, alimente, conserve. Medicamente, produse lactate, produse de cofetarie cu branza. Cârnat. Transport de produse alimentare care necesită controlul temperaturii, legume congelate, fructe congelate, transport de flori, transport de struguri și fructe proaspete, transport de concentrate congelate, băuturi alcoolice și nealcoolice iarna și vara. Pentru transportul produselor alimentare, transportul necesită pașaport sanitar.

Cu alegerea transportului pentru transportul mărfii dumneavoastră, vă rugăm să contactați compania noastră.

Calculul costurilor