Cerere de calculare a tarifelor de transport de marfă prin container

* - câmp necesar

Camion container, transport maritim containerizat

Vehicule pentru transportul containerelor maritime:
Transport containere cu containere de 20ft și 40ft.
Greutatea încărcăturii transportate într-un container este de până la 22 de tone.
Dimensiunile containerelor pentru transport Scopul acestui transport este: transportul containerelor maritime. Transportul auto al containerelor se efectuează pe nave portacontainere – o platformă cu fixare pentru containere. Transportul feroviar de containere este instalarea și fixarea unui container în vagoane pentru transportul unui container pe calea ferată.
Transportul containerelor cu nave maritime nave portacontainere. În cele mai multe cazuri, transportul containerelor are loc prin scheme multimodale, mai întâi transportul containerelor pe mare sau pe calea ferată, apoi transportul containerelor cu camion container.

Transportul containerelor pe țară: transportul unui container din orașele-port ale Europei: Amsterdam, Rotterdam, Hamburg, din orașele-port din Franța, Italia. Bulgaria, Rusia, Țările Baltice, Turcia. Livrarea unui container din porturile maritime romanesti Constantia, transportul containerelor din Odesa sau Ilyichevsk in Moldova. Este de dorit să se asigure transportul containerului. Compania noastra se ofera sa asigure transportul marfurilor in containere.

Marfa pentru transport in containere: exista mai multe tipuri de containere pentru diferite tipuri de marfa. Mașinile, materialele de construcție, mărfurile în vrac și mărfurile lichide, mărfurile periculoase și nepericuloase sunt transportate într-un container maritim, un container maritim este foarte versatil pentru multe tipuri de mărfuri. Transportul mărfurilor în containere asigură o siguranță și securitate sporită a mărfurilor, precum și transportul mărfurilor în containere frigorifice.

Transportul mărfurilor cu nava container sau alt mod de transport este discutat cu managerii noștri în contractul de transport.

Calculul costurilor