Cerere de rezervare a transportului internațional de marfă.

* - câmp necesar

Livrare de marfă, rezervări de transport, servicii de transport.

Livrare mărfuri din Moldova, transport în Moldova, servicii de transport din România, Rusia, Europa.

Cum se organizează transportul rutier al mărfurilor și dacă este posibil să se efectueze transportul mărfurilor fără a ști deloc despre transport, doar că acest lucru ar trebui să fie făcut de o firmă de transport sau expediție din Moldova sau România. Cum să duci mărfurile în depozit fără a fi nevoit să faci față dificultăților de întocmire a unui contract de livrare a mărfurilor? Căutarea furnizorilor pentru a face afaceri este extrem de importantă pentru înființarea comerțului internațional și dezvoltarea companiei. Dar dacă nu adoptați o abordare responsabilă a problemei transportului de mărfuri, puteți uita de beneficiile obținute în stadiul negocierilor și chiar puteți pierde clienți. Un contract semnat pentru livrarea mărfurilor nu are niciun sens dacă prevederile sale nu sunt confirmate de contract – o cerere pentru livrarea efectivă a mărfurilor. Pentru clientii nostri, organizam transport international, atat pentru export cat si pentru import. Experiența noastră în organizarea transporturilor ne permite să facem livrarea mărfurilor simplă pentru noi și rapidă pentru client.

Pentru livrarea mărfurilor urgente către sau dinspre Moldova, se utilizează transportul aerian, sau în majoritatea cazurilor vehicule de trecere. Performanța tuturor serviciilor de transport ne permite să optimizăm timpul și costul transportului. Toate transporturile internationale sunt efectuate pentru noi de catre parteneri de incredere Companii de transport din Europa, Rusia, Bulgaria, Romania, in cele mai avantajoase conditii.transportul se face in cel mai scurt timp posibil, poate fi transport maritim, feroviar. e. transport, livrare aerian. Controlăm fiecare etapă a transportului și oferim clienților noștri informații fiabile despre locația transportului și a mărfurilor transportate.

Aveți nevoie de transport de mărfuri mari și supradimensionate? Pentru furnizarea de instalații industriale mari sau de mărfuri supradimensionate, este necesar să se asigure transportul acestei mărfuri cu vehicule speciale cu capacitate de transport crescută și dimensiuni nestandard. . Transportul mărfurilor de mari dimensiuni poate fi organizat atât prin transport maritim, cât și pe cel terestru. După întocmirea contractului de prestare a serviciilor de transport, managerii companiei încep planificarea transportului. Departamentul de logistică de transport al companiei noastre va analiza caracteristicile încărcăturii, geografia mișcării transportului, posibilitatea și momentul livrării și va oferi cea mai bună opțiune de transport. Dacă este necesar, vă vom oferi transport combinat de mărfuri: pe unele tronsoane ale rutei, când se utilizează transportul aerian, iar pe celălalt loc de livrare – transport maritim sau rutier.

Volumele în creștere de producție de bunuri permit companiilor moldovenești să crească volumul importurilor din țările apropiate și îndepărtate din străinătate către Moldova. Atunci când se caută parteneri internaționali pentru care este necesar să se efectueze transportul, posibilitatea de a livra mărfuri cumpărătorului și costul acceptabil este de mare importanță. Pentru a calcula cu exactitate beneficiul economic al tranzacției dumneavoastră, vom analiza condițiile transportului propus și vă vom oferi un calcul preliminar. Atunci când importați un produs, este important să luați în considerare faptul că costul principal al acestuia include costuri suplimentare: costuri de transport, costuri de vămuire, taxe vamale și asigurare de marfă. Oferim clienților noștri să calculeze costul transportului mărfurilor din țările europene, din România, Moldova și asistență profesională în pregătirea contractelor internaționale, până la participarea la negocieri pentru achiziționarea mărfurilor necesare livrării.

Dezvoltarea tuturor metodelor de livrare a mărfurilor în prezent face ca atât transportul aerian, cât și transportul de mărfuri pe mare, transportul rutier și feroviar să fie la fel de solicitate. Alegerea metodei de transport a mărfurilor depinde de volumul acesteia, de timpul de livrare dorit și de suma fondurilor furnizate pentru costurile de transport. De foarte multe ori este posibil să se optimizeze costul de transport și termenii acestuia prin combinarea mai multor tipuri de transport de mărfuri. O schemă competentă a diferitelor metode de livrare a mărfurilor, inclusiv transportul aerian și livrarea rutieră a mărfurilor prin mijloace de transport terestre, poate reduce semnificativ costurile de transport. De exemplu, livrarea mărfurilor către Moldova de pe alte continente presupune utilizarea transportului maritim sau aerian și apoi transportul mărfurilor rutiere către consumatorul din Moldova. Livrarea mărfurilor aeriene este convenabilă în cazurile în care volumul și greutatea mărfurilor sunt mici, iar termenii de transport sunt limitati. Pentru transporturi mari de mărfuri, transportul maritim este convenabil.

În funcție de încărcătură și de condițiile de livrare specificate în contract, problema asigurării mărfurilor poate fi atribuită fie expeditorului, fie cumpărătorului, fie transportatorului. Managerul de transport al companiei Moversauto-Intertransport va citi cu atenție clauzele contractului și se va asigura că termenii contractuluirespirațiile în timpul transportului au fost respectate, în toate circumstanțele. Dacă este necesar, ne vom ocupa în mod independent de organizarea asigurării mărfurilor. Pentru transportul aerian și livrarea mărfurilor pe mare, costurile de asigurare sunt incluse în costul transportului.

Aveți nevoie de transport aerian din sau către Moldova? este singura modalitate de a vă livra marfa la timp. În acest caz, costul transportului aerian nu este comparabil cu eventualele pierderi. Iar economia de timp pe care o asigură transportul aerian este enormă, lista serviciilor noastre include acest serviciu de transport. O altă opțiune atunci când este nevoie de livrarea aerului este transportul mărfurilor din locuri greu accesibile. Putem aranja transport aerian pentru a livra marfa din zone in care nu exista alt transport, doar aerian. De regulă, transportul aerian se aplică mărfurilor de grupaj de dimensiuni mici.

Când proprietarii de mărfuri din Moldova sau România întâmpină dificultăți cu necesitatea de a livra transporturi mici: echipamente, materii prime sau mărfuri mici cu un volum de un palet, care nu sunt suficiente pentru a încărca complet transportul și achitarea costului integral al transportului este irațională, comandarea transportului aerian – neprofitabilă și nu întotdeauna posibilă la buget. Oferim cea mai bună soluție – consolidare, colectare a mărfurilor într-un depozit de depozitare temporară în orice țară din Europa și CSI. Livrarea mărfurilor din Europa în Moldova sau România, sau livrarea mărfurilor din Rusia în Moldova sau România sub formă de grupaj este o tehnologie specială de transport de mărfuri. Asigurăm toate nuanțele: depozitare și ambalare, vămuire și încărcare suplimentară a mărfurilor în țara dorită. Sarcina principală a transportului consolidat este reducerea costurilor de transport, ținând cont de timpul de livrare.

Transportul de mărfuridin și către Moldova a anumitor categorii de mărfuri necesită calificări speciale de șofer și permise pentru vehicule. Această categorie include mărfurile periculoase (ADR). Orice transport pe care se transportă mărfuri ADR trebuie să fie autorizat și echipat cu echipamente speciale. echipamente. Transportul de mărfuri periculoase are o serie de restricții stricte: multe mărfuri nepericuloase nu pot fi transportate concomitent cu mărfuri periculoase, iar în unele țări condițiile pentru tranzitul mărfurilor periculoase de o clasă de pericol ridicată pe teritoriul lor sunt complicate. dintre specialiștii noștri ne permite să organizăm transportul mărfurilor periculoase de orice clasă de pericol. Desigur, transportul mărfurilor periculoase este asociat cu costuri suplimentare și cu un timp lung de livrare, dar uneori aceasta este singura modalitate de a transporta mărfuri periculoase. Experiența și calificarea specialiștilor companiei noastre oferă tuturor clienților noștri posibilitatea de a comanda transport internațional de mărfuri către Moldova sau România, Europa sau Rusia, Kazahstan, Kârgâzstan sau Turkmenistan, de orice complexitate, prin orice tip de transport.

Cunoaștem toate complexitățile transportului internațional de mărfuri.
 Transportul mărfurilor dvs. cu ajutorul nostru va fi fiabil și rațional. Aranjam transportul aerian, feroviar, rutier sau maritim pentru dvs. Concentrează-te pe dezvoltarea afacerii tale, încredințează transportul mărfurilor tale unor profesioniști. Specialiștii noștri sunt înalt calificați și experimentați și vor face tot posibilul pentru ca tu să uiți care este povara organizării transportului.Clienții noștri sunt multe companii mari și mici din Moldova și România, Rusia și Europa, iar acum continuăm cooperarea de succes cu acestea. , precum și dezvoltarea pentru a servi noi clienți din diferite țări. Vom fi bucuroși să vă vedem printre clienții noștri obișnuiți.

Calculul costurilor