Formular de cerere pentru comanda de transport de către transportatorii de cereale

* - câmp necesar

Transportul de cereale

TRASPORT AUTO PRIN TRANSPORTATORUL DE CEREALE

Grâul spice în câmpul tău, pălăriile de floarea soarelui s-au lăsat, păstăile de fasole s-au uscat? Este timpul recoltării. Tractoarele și combinele de recoltat duc pe câmp și vă confruntați cu întrebarea cum să transportați grâul, semințele și fasolea? Desigur, aveți nevoie de un purtător de cereale. Transportul este indispensabil în timpul recoltării.

TIP DE CORP. Pentru un fermier, transportul cerealelor va fi întotdeauna o problemă importantă. Un camion de cereale este o remorcă sau semiremorcă cu caroserie pentru transportul cerealelor fără containere. Caroseria unui camion de cereale este un rezervor, container sau buncăr special realizat din aluminiu sau oțel, pentru ca cerealele să nu se oxideze pe parcurs. Există astfel de mașini:

  1. Transport aerian de cereale. Cel mai popular transport. Camionul are caroseria deschisă. Transporta pana la 20 de tone. Vehiculul nu este echipat cu sistem de auto-descărcare.
  2. Camion-tren pentru cereale. La fel ca și transportul de cereale de la bord, doar că are două corpuri. Transporta pana la 30 de tone. Când este transportat în orice corp deschis, boabele trebuie acoperite cu o copertă. Acest lucru protejează încărcătura de ploaie și scurgeri în timpul tranzitului.
  3. Transportator de cereale. Ia la bord cereale până la 30 de tone. Vârful ei este deschis. Economisește mult timp și bani la descărcare, deoarece se descarcă singur ca un autobasculant fără ajutorul muncii manuale. Acoperit cu o prelată.
  4. Cisternă de cereale. Cel mai sigur transportator de cereale. Corpul închis protejează în mod fiabil grâul și alte cereale de umiditate, umiditate și scurgeri pe drum. Un astfel de purtător de cereale este descărcat printr-o pâlnie din partea inferioară a corpului – o buncăr.

DIMENSIUNI. Capacitate de transport – de la 17 la 30 de tone.

Volumul corpului – de la 20 la 90 de metri cubi.

Lungime – de la 8 la 13 m.

Latime – 2,43 m.

TIP DE MARFĂ. Transportă un camion de cereale cu cereale din cele mai diferite culturi. Alegerea unui purtător de cereale nu este atât de ușoară pe cât pare la prima vedere. Totul va depinde de greutatea specifică a boabelor. Există așa-numitele cereale „ușoare” și „grele”. Primele sunt meiul, macul, secara, orzul, mustarul. Al doilea sunt boabele de soia, fasolea, porumbul, semințele de floarea soarelui. Culturile de cereale sunt transportate în transportoare de cereale și camioane basculante. Acestea sunt secară, grâu, orz. La fel și porumb, in, hrișcă. Se recomanda transportul in rezervoare de orez, mei, mei, mustar si leguminoase (fasole, mazare). Soia și furajele pentru animale sunt transportate în toate tipurile de purtători de cereale. Compania noastră de transport, care are o vastă experiență în transportul cerealelor, vă va ajuta să alegeți un purtător de cereale pentru tipul de semințe sau boabe.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT. Nu este greu de transportat cereale. Nu există cerințe speciale pentru transportul lor. Se păstrează bine și mult timp. Este necesar să respectați reguli simple și acest lucru va exclude deteriorarea boabelor. Deci, atunci când încărcați cereale, ar trebui să vă asigurați că corpul este curat și uscat, nu există miros străin în el. Este imposibil de transportat cereale infectate cu dăunători, umede sau cu miros de umezeală, contaminate cu pământ grosier sau murdare cu uleiuri de mașini. Este inacceptabil să amestecați cereale uscate și neuscate. Este strict interzis transportul semințelor de floarea soarelui crude sau înmuiate.

BENEFICII. Un port de cereale este un transport sezonier și este necesar doar în timpul recoltării. Este dificil să-l adaptezi pentru alte mijloace de transport. Este scump și neprofitabil pentru o fermă să cumpere o mașină atât de scumpă pentru munca sezonieră. Este mai convenabil să închiriem un camion de cereale pentru timpul recoltării și acest lucru se poate face în compania noastră de transport.

DIRECTII. Transportul de mărfuri de către transportatorii de cereale este în principal solicitat la nivel local. Livrările internaționale au loc între CSI și țările baltice. Ei transportă cereale din Ucraina în Polonia, din România și Bulgaria către alte țări ale UE.

DOCUMENTELE. Transportul internațional al oricărei cereale într-un transportator de cereale este posibil numai dacă există un certificat de origine al mărfii, un certificat sanitar și un certificat de calitate. Aceste documente trebuie furnizate de producător.

Calculul costurilor