Comandarea transportului pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Semiremorcă cu platformă Yumbo.

Tocmai ați deschis o fabrică pentru producția de ferestre din plastic și trebuie să comandați un lot de sticlă din Ucraina sau din altă țară? Acesta este un articol foarte fragil. Cum să-l livrezi întreg? Locomotiva obișnuită din sticlă nu va funcționa aici. Tipul de transport „Jumbo” este folosit pentru a transporta mărfuri atât de înalte și voluminoase. Pentru a face acest lucru, semiremorca are un volum de caroserie special crescut, dar dimensiunile permise de lege s-au păstrat.

TIP CAROSERIE Semiremorcă Yumbo în formă de L. Arată ca o prelată obișnuită, dar volumul camionetei sale este mult mai mare datorită podelei în formă de L. Diametrul roților din spate a fost redus, podeaua a fost coborâtă cu jumătate de metru. Ca urmare, semiremorca a dobândit două compartimente cu înălțimi diferite de tavan. Volumul său de lucru este aproape de dimensiunea cuplajului automat. De exemplu: 96-120 m3 versus 100-120 m3. De aici rezultă că „Jumbo” este un camion super-volum.

DIMENSIUNI. Primul compartiment: lungime – 4,2 m; înălțime – 2,45 m.

Al doilea compartiment: lungime – 9,6 m; înălțime – 3 m.

Lungimea totală a semiremorcii, respectiv, este de 13,8 m.

Lățimea standard este de 2,45 m.

Capacitatea de transport a mașinii este de până la 24 de tone. Volum – 96 mc.

Lungimea diferitelor mașini este diferită și variază de la 9 la 16 metri. Merită să ne amintim că compania noastră de transport va selecta întotdeauna pentru dvs. camionul optim în ceea ce privește lungimea și volumul.

TIPURI DE MARFĂ TRANSPORTATE ÎN YUMBO. V-ați decis să lansați o linie de producție de suc sau aveți nevoie să livrați echipamente pentru producția de rulmenți? Dar aveți nevoie de echipamente și de o calitate mai bună dovedită, de exemplu, germană. Dar cum se livrează la Chișinău, Kiev, Moscova sau Minsk? Echipamentul este ridicat, nu este întotdeauna posibil să îl dezasamblați, adică o remorcă standard nu este un asistent aici. Deci, orice marfă de până la trei (3,10) metri înălțime sau voluminoasă, dar nu grea poate fi transportată cu ușurință în semiremorca Jumbo. De exemplu, băuturile ambalate în rezervoare și butoaie. Diverse modele din metal, plastic sau lemn. Echipamente de fabricație, cum ar fi mașini-unelte și linii automate. Mașini agricole (semănători, remorci tractor, mini-tractoare). Echipamente pentru comert (vitrine si unitati frigorifice). Aparate. Anvelopele auto și mașinile în sine.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT. La fel ca într-un camion euro obișnuit, încărcătura este protejată în mod fiabil de vreme rea și de murdăria de pe drum printr-o copertă. Toate utilajele, liniile automate și mini-tractoarele dvs. nu vor fi inundate de ploaie pe parcurs. Podeaua joasă vă permite să încărcați și descărcați platforma mai rapid. Acest lucru este important, mai ales când vine vorba de încărcături atât de delicate precum sticla. Riscul de cădere și deteriorarea încărcăturii este astfel redus. Încărcătura, deoarece este voluminoasă, este fixată în siguranță cu curele. Pentru aceasta se folosesc covorașe antiderapante, curele, cabluri, blocuri de lemn, opritoare și alte mijloace. Uneori apelează chiar și la airbag-uri pentru a umple spațiul liber din corp și pentru a proteja astfel încărcătura de bătăi. Cu o fixare atât de fiabilă, încărcătura dumneavoastră va ajunge la destinație în deplină siguranță. Adică, nicio producție nu va avea de suferit dacă transportați mașini. Fără recoltare dacă a fost un tractor. Nici comerț dacă ai comandat apă sau bere la butoi.

DIRECȚII DE TRANSPORT Camionul de mare volum este la mare căutare, iar geografia mișcării sale poate fi limitată doar de drumuri proaste. Liftarea cu roți joase iubește traseele bune. Vom gasi o firma de transport serioasa care sa tina cont de acest lucru la planificarea traseului. Pe astfel de camioane transportă mărfuri în Rusia, țările baltice, Belarus, Ucraina, Turcia. Sunt folosite în Polonia, Grecia, Spania, Italia, într-un cuvânt, în toate țările UE și CSI. Potrivit pentru transportul local. Ei transportă echipamente scumpe din Germania în Rusia.

DOCUMENTE. Aici trebuie să acordați o atenție deosebită companiei de transport care va procesa documentele. Când transportați echipamente sau alte echipamente valoroase, nu uitați de asigurări și de serviciile unui expeditor. Drumul poate fi imprevizibil, iar atunci profesioniștii pe care i-ați găsit deja aici vă vor veni în ajutor. Singurul lucru rămas de făcut este să completați o cerere și să vă transferați încărcătura în mâini sigure.

Calculul costurilor