Comandarea transportului pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Semiremorcă basculantă 90 cu. 21t.

SEMI-REMORCĂ CENTILATĂ

Dacă sunteți pe această pagină, atunci aveți nevoie de un vehicul pentru transportul mărfurilor. În compania noastră, puteți închiria un cort fără formalități inutile. Lăsați o cerere și vă vom contacta pentru a vă oferi un transport adecvat.

În funcție de caracteristicile mărfurilor, transportul în sine este selectat. Luați în considerare caracteristicile și aplicarea unei semiremorci prelate astfel încât să puteți înțelege dacă acest transport este potrivit pentru dvs.

DIMENSIUNI SEMI-REMORCĂ:

 • lungime – 13,65 m;
 • lățimea – 2,45 m;
 • înălțime – 2,75 m;
 • volum – 90 m3;
 • capacitate – 33 de paleți;
 • capacitate de încărcare – până la 21 de tone.

Fiabilitatea transportului este asigurată prin atașarea paleților la remorcă. Acest lucru ajută la protejarea încărcăturii împotriva rulării.

Important! Copertinele noastre sunt universale. Aceasta înseamnă că dimensiunile lor sunt aprobate în Europa și Asia. Astfel, putem oferi o mare varietate de rute de livrare și putem reduce timpul necesar pentru vămuirea.

Pentru ce este folosită o semiremorcă prelata?

Capacitatea și costul redus de transport prin acest transport îl face să fie solicitat pentru transportul diferitelor categorii de mărfuri. Acoperirea cu prelată impermeabilă deasupra și în jurul marginilor ajută la protejarea încărcăturii împotriva deteriorării.

Să notăm câteva puncte importante:

 1. Țesătura ca acoperire reduce greutatea totală a structurii. Acest lucru vă permite să creșteți capacitatea remorcii și să transportați mai multă marfă într-o singură călătorie. Acesta este mai profitabil decât un camion container cu aceeași capacitate.
 2. Abilitatea de a muta prelata pe laterale ca o perdea și de pe acoperiș ca un acordeon, combinată cu opțiunea de coborâre a părților laterale, simplifică procesul de încărcare și descărcare. Acest lucru se poate face manual sau mecanizat folosind un stivuitor. Cu cât este mai ușor să descărcați și să încărcați, cu atât puteți economisi mai mult timp.
 3. Țesătura de pânză prinde ploaia, zăpada, praful, razele soarelui și protejează de vânt. Acest lucru asigură siguranța livrării și păstrează calitățile primare ale produsului – atractivitatea ambalajului și integritatea conținutului.

Semiremorca cu cortină garantează siguranța mărfurilor cu 99,9%, ceea ce este, fără îndoială, profitabil!

Pentru ce încărcături sunt potrivite?

Semiremorca cu cortină este o soluție bună pentru transportul diferitelor categorii de produse:

 • încărcătură uscată cu volum mare – hârtie, scutece, textile, materiale de ambalare;
 • materiale de construcție mari – profil, polistiren, țevi, panouri sandwich;
 • legume și fructe cu termen lung de valabilitate – cartofi, ceapă, morcovi, mere;
 • aparate electrocasnice – ceainice, cafetiere, mașini de spălat.

Acestea și alte categorii de produse care nu sunt pretențioase din punct de vedere al temperaturii pot fi livrate folosind o semiremorcă cu basculant.

Important! Semiremorca cu cortină este un vehicul universal și popular. Ei transportă aproximativ 60% din încărcătură la nivel mondial.

Destinații pentru expediere

Geografia livrării cu o semiremorcă prelata este nelimitată. Ca traseu, puteți alege orice țară din Europa sau Asia – Moldova, Rusia, Turcia, Mongolia, Germania, Italia, Polonia etc. Datorită conformității corturilor cu cerințele vamale, nu va fi dificil să treci granița cu un astfel de transport.

Prelatele sunt folosite pentru transport în format TIR, ceea ce presupune livrare internațională în 67 de țări și UE. De asemenea, este posibil să folosiți o semiremorcă prelata pentru livrarea locală a mărfurilor, de exemplu din Moldova în Rusia sau din România în Polonia.

Copertina nu este sensibilă la drumurile proaste, așa că chiar și pe tronsoane deteriorate de drum vă puteți deplasa în siguranță.

Suport documentar pentru transportul cu copertina

Prezența documentației necesare vă va permite să trimiteți mărfurile fără probleme în orice direcție. Dacă nu știți ce pachet de documente este necesar, vă vom ajuta cu înregistrarea. Angajații companiei noastre vor emite toate actele necesare pentru transportul intern și extern de mărfuri, ținând cont de legislația în vigoare. Așadar, încărcătura dumneavoastră va trece de frontieră și de controlul rutier fără dificultăți.

Pe lângă documente, compania noastră oferă servicii de ambalare și etichetare. În plus, puteți comanda servicii de etanșare a ușilor, asigurare și expediere pentru a proteja încărcătura cu 100%.

Avantajele unei semiremorci prelate

Remarcăm principalele avantaje ale acestui tip de transport:

 • cost redus – mai ieftin decât un camion-container de același volum;
 • Ușurință în operare – încărcare și descărcare rapidă;
 • universalitate – folosit pentru a trimite mărfuri în direcții diferite;
 • practic – potrivit pentru mărfuri de diferite categorii;
 • siguranță – menținerea integrității încărcăturii cu o probabilitate de 99,9%;
 • beneficiu economic – capacitate de transport;
 • confort – îndeplinește cerințele vamale și vă permite să reduceți timpul de trecere a punctului de control la frontieră.

Puteti comanda o semiremorca prelata la firma noastra. Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi. Vă vom ajuta să trimiteți mărfuri rapid și profitabil!

Calculul costurilor