Remorcă pentru rulote cu remorcă

* - câmp necesar

Remorcă pentru rulote cu remorcă

Livrarea mașinilor noi unui dealer de mașini și păstrarea lor arătând cel mai bine nu este atât de ușor pe cât pare. Mașinile deținute manual (piața secundară) au nevoie de și mai multă îngrijire decât cele noi. Mașinilor rulate nu li se pot adăuga kilometraj, uzura tehnică a motorului sau trenul de rulare. Trebuie luate în considerare toate riscurile care pot reduce costul unei mașini. Cu alte cuvinte, transportul mașinilor trebuie abordat cu atenție. Să vorbim despre metoda principală de livrare – cu transportatorul auto cu remorca auto. Remorca transport auto cu remorcă este un transport ideal pentru mașinile noi (și nu așa). Să vedem de ce.

TIP DE CORP. Să începem cu principalul: aceasta este singura modalitate de a păstra prezentarea mașinii pe șosea. Mașinile sunt transportate de un tractor cu o semiremorcă cu etaj sau dublu. Camioanele mici, tractoarele și autobuzele de pasageri sunt livrate pe o remorcă cu un singur etaj. Semiremorca cu etaj este concepută pentru autoturisme. Semiremorca este gândită și concepută special pentru transportul sigur și de înaltă calitate al mașinilor. Mașinile de pe semiremorcă sunt fixate în siguranță. Pe parcurs, la fiecare oprire, expeditorul verifică starea vehiculelor și fiabilitatea fixării acestora. Există suporturi de mașini deschise și sunt acoperite.

DIMENSIUNI. Capacitate de încărcare de la 19 la 20 de tone.

Capacitate de la 6 până la 9 mașini.

TIP DE MARFĂ. Transportatorii auto transporta masini. Aceste mașini sunt noi, bugetare, de clasă medie și de lux. SUV-uri, minivan, uneori camioane mici, microbuze și mini utilaje agricole (tractoare, semănători, mașini de tuns iarba). Principalii clienți ai transportatorilor auto sunt reprezentanții auto și fabricile de mașini. Puteți comanda livrare și o mașină. De exemplu, ați cumpărat o mașină în Germania și doriți să comandați livrarea acesteia în Moldova? Cu compania noastra este posibil.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT. Pentru a păstra calitatea și prezentarea mașinii și a mașinii în sine pe drum – o marfă delicată și costisitoare – aceasta este sarcina principală a companiei noastre de transport. Transportul cu transportatorul auto cu remorcă este cel mai de încredere în această chestiune. În primul rând, mașinile pe drum sunt întotdeauna însoțite de un expeditor. La fiecare oprire, el trebuie să controleze fixarea mașinii. În al doilea rând, aceasta este singura modalitate de a transporta mașina și de a nu o pierde din vedere pe drum (o poți urmări pe internet) și fii sigur că va ajunge la timp.

BENEFICII. Principalul plus: în același timp, de la 6 la 9 vehicule pot fi transportate simultan pe distanțe lungi și scurte. Din punct de vedere economic, acest lucru este atât mai convenabil, cât și mai profitabil. În plus, există o livrare din ușă în ușă a unei mașini către proprietar sau livrare țintită. Mașina va fi adusă direct la casa sau la intrarea clientului. În al treilea rând, drumurile nu sunt adesea de înaltă calitate, mai ales în țările CSI. Transportorul auto este echipat cu protecție suplimentară anti-vituială și, chiar și în zonele cele mai problematice, este de încredere pentru siguranța vehiculelor transportate. Fiabilitatea sa este absolută.

DIRECTII. Mașinile sunt aduse din orice colț al Europei (inclusiv porturi) în Moldova, Ucraina, Rusia, Belarus, țările din Asia Centrală și statele baltice. Comandă adesea transportul de mașini din Germania, mai rar din Rusia și alte țări CSI.

DOCUMENTELE. Pregătirea documentelor pentru transportul unei mașini este una dintre sarcinile principale. Compania noastră ajută la etichetarea mărfurilor, la încărcarea unei mașini, la calcularea prețurilor și la pregătirea documentelor de transport. Efectuează urmărirea mărfurilor în tranzit, controlează trecerea în vamă. La cererea proprietarului, firma poate vama autoturismul. Vă vom ridica mașina de oriunde în Europa și o vom livra la timp. Comandați un serviciu de transport auto aici.

Calculul costurilor