Comandarea transportului pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Remorcă de transport pentru sarcini grele

VEHICULE DE GASĂ ȘI FOARTE GRELE

Ați început un șantier și aveți nevoie de o instalație de foraj pentru a instala piloți pentru fundație în teren solid? Sau trebuie să transportați o mașină de recoltat cereale uriașă? Sau panouri pentru construirea unei case? Transportul mărfurilor foarte grele și supradimensionate este o sarcină dificilă.

TRASPORT. Ce tehnică este potrivită pentru asta? În special încărcăturile grele sunt transportate cu tractoare puternice cu platforme de încărcare – traule cu rampe labe. Traulele sunt solide, retractabile, adaptate la echipamente speciale si specializate. Traulul este selectat direct sub sarcină, în funcție de dimensiunile și greutatea acestuia. Platformele diferă între ele în dimensiune și capacitate de încărcare. Cele mai puternice traule pot rezista la greutăți de până la 110 tone. Succesul livrării, siguranța încărcăturii și semiremorca în sine depind aproape 100% de transportul corect ales.

TIP DE ÎNCĂRCARE. Aveți o sarcină industrială grea. Este greu, înalt, poate este o casă container pentru muncitorii de pe șantier, catarge, transformatoare, țevi. Cum se determină sarcina totală sau nu? Marfa supradimensionată și foarte grea este considerată a fi cea care depășește cel puțin una dintre aceste dimensiuni:

Lungime – Mai mult de 13,65 m;

Lățime – Mai mult de 2,5 m;

Înălțime – Mai mult de 3,15 m;

Greutate – mai mult de 24 de tone.

De exemplu, iahturi, platforme petroliere, excavatoare miniere, buldozere, echipamente miniere, ascensoare, turbine cu gaz, cazane cu abur și alte obiecte uriașe.

SIGURANȚA ȘI CONFORT. Organizarea transportului de mărfuri grele de mari dimensiuni este o sarcină dificilă și responsabilă, dar poate fi rezolvată.

În primul rând, trebuie să obțineți permise speciale pentru un astfel de transport. Acestea iau în considerare traseul, greutatea camionului cu sarcina, conformitatea semiremorcii cu sarcina, pericolul pentru drum etc. Fiecare țară individuală are propriile cerințe pentru transportul mărfurilor grele agabaritice. Cu alte cuvinte, va trebui să eliberați un permis în toate țările de tranzit.

În al doilea rând, ar trebui să coordonați traseul cu Inspectoratul Rutier și să îndepliniți o serie de cerințe pentru regulile de circulație. Și anume: mențineți viteza pe șosea nu mai mult de 60 km/h, iar în zonele periculoase – nu mai mult de 15 km/h. Echipați marfa cu faruri intermitente galbene sau portocalii și asigurați-vă ca trenul să fie escortat de vehicule ale Inspectoratului Rutier sau ale poliției. Un șofer fără permis special nu poate transporta o astfel de marfă.

AVANTAJELE TRANSPORTULUI DE MARFĂ CU TRULS. Acesta este un mod costisitor, dar singurul mod de a livra echipamente grele agabaritice la șantier: construcție sau producție. Transportul pe calea ferată este limitat la șine asfaltate. Transportul cu motor va livra marfa acolo unde este nevoie, ar fi drum. Livrarea la timp a echipamentelor va îmbunătăți, accelera sau moderniza astfel munca. Ca urmare, va crește profitul. Compania noastră va fi bucuroasă să vă ajute în acest sens.

INSTRUCȚIUNI. Transportul internațional pentru astfel de mărfuri este supus permiselor de tranzit. Ei livrează cu succes echipamente grele din Belarus către țările CSI și UE. Din Germania până în Moldova, Ucraina, Rusia. Din Turcia până în Rusia, Ucraina, Moldova. Marfa trebuie să fie asigurată.

DOCUMENTE. În ciuda complexității și laboriozității procesului, compania noastră are o experiență vastă în transportul de astfel de mărfuri. Ne vom ocupa de documente, de competența șoferului și ne vom asigura că încărcătura dumneavoastră ajunge la timp. Este indicat să încredințați o astfel de muncă unor profesioniști, adică să comandați un traul aici, la noi.

Calculul costurilor