Comandarea transportului pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Frigider Semi-remorcă sau cu remorcă . de la 86-96 cu. 20t.

SEMI-remorcă frigorifică SAU CU REMORCĂ

Trebuie să transportați mărfuri care sunt sensibile la fluctuațiile de temperatură? Inghetata, unt, peste congelat, lapte, carne proaspata? Acestea și alte mărfuri care pot fi afectate de căldură sau frig necesită un transport special. Poate fi un frigider cu semiremorcă sau cu remorcă.

Tipul de corp

Un frigider ca transport cu o unitate de refrigerare și încălzire este capabil să mențină temperatura dorită pe tot parcursul. Răcirea vara și încălzirea iarna vor ajuta la menținerea calității produsului. Acesta este tipul de transport pe care proprietarii de marfă îl aleg atunci când doresc să transporte mărfurile în siguranță.

Ce frigider este potrivit pentru o anumită marfă – remorcă sau semiremorcă? Ele diferă unele de altele doar prin principiul atașării la tractor. În unele cazuri, atât o remorcă, cât și o semiremorcă sunt atașate la un tractor, dar acest lucru crește costul transportului. Adevărat, devine posibilă transportul diferitelor categorii de mărfuri în același timp. De exemplu, plasați fructele de mare congelate într-o remorcă la temperaturi sub zero, iar produsele lactate într-o semiremorcă la 0 grade.

Dimensiunile frigiderului

Principalii parametri ai vehiculului sunt datele tehnice care afectează performanța transportului și vă permit să transportați o anumită cantitate de marfă în același timp. În special, vorbim despre următoarele caracteristici:

 • volum util – 20-100 de metri cubi;
 • regimul de temperatură — +10…-35 °C;

capacitate de încărcare – până la 21,5 tone (33 euro paleți).

 

Dimensiunile remorcii și semiremorcii

 Lungime (m)Lățimea (m)Înălțime (m)Trailer7,52,42,6Semiremorcă16,652,42,6Camion frigorific cu remorcă8.12,42,6


Vă rugăm să rețineți că, dacă încărcătura este de până la 8 tone, puteți utiliza un frigider de până la 36 de metri cubi.

Tipuri de mărfuri care urmează să fie transportate cu camioane frigorifice

Un astfel de transport livrează diverse categorii de produse:

 • cu termen scurt de valabilitate – lapte, ouă, smântână, produse de cofetărie etc.;
 • fructe și legume;
 • produse congelate – pește și carne congelate, înghețată, unt;
 • încărcături care solicită temperaturi scăzute – drojdie, produse alcoolice;
 • flori tăiate și plante de apartament.

Caracteristicile unităților frigorifice

Frigiderele care sunt echipate cu semiremorci și remorci pot fi de mai multe tipuri:

 • motorizat;
 • autonom (motor propriu);
 • acționat de un motor de tractor;
 • cu acumulatori de rece.

Se selectează tipul de unitate frigorifică, inclusiv luând în considerare încărcătura care urmează să fie transportată.

Destinații de transport

Geografia transportului cu frigider este largă. Unitățile frigorifice sunt capabile să mențină temperatura dorită în timpul transportului, în ciuda distanței. De exemplu, se pot transporta produse lactate din România în Moldova, struguri din Moldova în Rusia, sau alte mărfuri din UE, țările baltice și alte țări. Un camion frigorific poate circula cu ușurință pe drumurile CMR și TIR.

Documentație pentru transportul cu frigider

Transportul mărfurilor cu frigiderul necesită înregistrarea obligatorie a transportului cu ambulanța. În plus, trebuie să respectați cu atenție regulile de încărcare și descărcare, pentru a nu deteriora încărcătura și pentru a asigura livrarea corectă a acesteia la destinație. Angajații companiei noastre vor ajuta cu actele și se vor ocupa de timpul de livrare. Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, aveți încredere în profesioniști pentru a transporta orice marfă în siguranță.

Calculul costurilor