Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Căutarea rapidă și comodă a mărfurilor pentru companiile de transport și transportatorii privați

Transport de marfă Turcia Rusia

Bursa de logistică Com-Stil este asistentul dumneavoastră în găsirea comenzilor pentru livrarea mărfurilor internaționale. Am creat un serviciu simplu și convenabil pentru companiile de transport și transportatorii individuali care caută mărfuri pe care să le livreze din Turcia către Rusia și alte rute. Prin plasarea unei aplicații pe site-ul nostru, vei reduce semnificativ timpul necesar pentru a găsi clienți, iar transportul tău nu va fi inactiv.

Avantaje Com-Stil

Site-ul com-stil.com a fost creat pentru a facilita găsirea clienților companiilor de transport și transportatorilor privați. Transportatorul trebuie doar să facă o cerere prin adăugarea vehiculului la schimb, iar clienții își vor putea găsi serviciile în funcție de parametrii specificați în căutare.

De ce ar trebui să aplicați pentru com-stil.com:

 • Este rapid. Completarea formularului pentru a adăuga un transport durează doar câteva minute.
 • Un număr mare de clienți. Serviciile noastre de schimb sunt folosite de mii de proprietari de marfă care caută în permanență transportatori de încredere.
 • Disponibil. Puteți posta aplicații gratuit. Și pentru cei care doresc să crească numărul de vizionări ale anunțurilor și să accelereze căutările, oferim un abonament accesibil cu anunțuri.

Cum funcționează?

Folosind serviciul Com-Stil, transportatorul poate găsi un client în două moduri. Primul este să faci o aplicație pe site prin adăugarea unui vehicul. După ce vehiculul dvs. se află în baza de date, o aplicație va fi disponibilă pentru proprietarii de mărfuri care caută vehicule pentru livrare și vor putea răspunde la aceasta și vor putea comanda servicii. Al doilea este să folosiți căutarea mărfurilor pentru livrare de-a lungul unei anumite rute, să vă familiarizați cu aplicațiile proprietarilor de mărfuri propuse de sistem și să le oferiți serviciile. Pentru a găsi clienți cât mai repede posibil, evitând timpul de oprire a vehiculului, ar trebui să alegeți ambele opțiuni, să adăugați vehiculul dvs. la schimb și să încercați să căutați mărfuri în aplicațiile proprietarilor de marfă.

Cum să adăugați vehicule la schimb?

Companiile de transport și transportatorii privați pot adăuga orice număr de vehicule la schimb. Dacă dețineți o flotă mare de vehicule, merită să completați o aplicație pentru fiecare tip de vehicul pentru a accelera căutarea clienților. De exemplu, compania are camioane obișnuite de diferite tonaj, izoterme sau frigorifice, gazele sau microbuze –

este important să adăugați toate opțiunile disponibile la schimb. În plus, merită să lăsați mai multe aplicații dacă livrați mărfuri din țări diferite, indicând o direcție specifică în fiecare aplicație.

După autentificarea pe site, accesați secțiunea „Adăugați transport” și completați formularul:

 • Indicați tipul de transport de marfă pe care îl oferiți (pe drum, pe mare, pe calea aerului, pe calea ferată, prin grupaj).
 • Selectați țara și orașul de încărcare.
 • Indicați datele libere la care puteți finaliza comanda.
 • Selectați tipul de transport.
 • Indicați greutatea încărcăturii pe care o puteți transporta și volumul caroseriei.
 • Indicați costul serviciilor.
 • Indicați numărul de mașini și verificați elementele suplimentare (de exemplu, disponibilitatea de a încărca mai multe vehicule).
 • Verificați documentele dacă sunt disponibile (TIR, CMR, ADR, CEMT).
 • Lăsați persoanele de contact unde puteți fi contactat.
 • Plasați o comandă făcând clic pe butonul „Adăugați transport”.

După prelucrarea datelor, aplicația dvs. va apărea pe site. Proprietarul mărfii o va putea vedea dacă se potrivește cu parametrii de căutare ai transportului pentru livrare specificați de el.

Cum să cauți mărfuri pentru livrare din Turcia în Rusia și invers?

Ți-ai adăugat deja transportul la schimb? Accelerați căutarea unui client încercând să găsiți singur o expediție pentru livrare. Pentru a face acest lucru, completați un scurt formular pe pagina principală a site-ului com-stil.com. Aici puteți găsi echipe de camioane, maritime, feroviare, aeriene și naționale.

Cum se caută:

 • Indicați ruta, țara de expediere și țara de livrare.
 • Selectați orașele de expediere și livrare.
 • Dați clic pe butonul „Căutați marfă”.

Sistemul va oferi imediat aplicații actuale ale proprietarilor de marfă, dacă există. Trebuie doar să alegeți un anunț și să contactați proprietarul încărcăturii pentru a primi o comandă și a discuta termenii de cooperare.

Cum să obțineți mai mulți clienți?

Pentru ca aplicația dvs. pe schimb să atragă atenția cât mai multor utilizatori, merită să o compilați corect, indicând toți parametrii vehiculului solicitați de service.

Proprietarii de marfă aleg mai des aplicații care îndeplinesc următoarele cerințe:

 • Preț accesibil. Dacă costul serviciilor dumneavoastră este mai mic decât cel al concurenților, proprietarul încărcăturii vă va contacta mai întâi.
 • Servicii suplimentare, cum ar fi asigurarea. Hârtiile necesită timp și, adesea, proprietarii de mărfuri preferă să schimbe asigurarea sau vămuirea înregistrarea pe umerii firmei de transport. Dacă puteți oferi un astfel de serviciu, vă rugăm să îl indicați în anunț.
 • Modalitatea de transport de mărfuri. Adesea, companiile de transport, de exemplu, care livrează mărfuri pe mare sau pe calea ferată, oferă livrarea de containere în port sau gară (sau la depozitul clientului la sosirea la destinație) cu propriile vehicule. Astfel de servicii simplifică logistica proprietarilor de marfă și sunt dispuși să le folosească.
 • Diversitatea flotei. Cu cât o companie are mai multe vehicule, cu atât mai bine. Prin urmare, merită să adăugați tot transportul disponibil pe site.
 • Livrarea mărfurilor consolidate. Acesta este un serviciu solicitat. Dacă puteți transporta mărfuri de grupaj sau încărcați mai mult transport, merită remarcat acest lucru.

Aveti vreo intrebare? Completați formularul de feedback și consultanții noștri le vor răspunde.

Calculul costurilor