Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a rezerva transportul și expedierea de mărfuri dorite din Slovenia.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Slovenia către țările CSI și înapoi în Slovenia. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică de marfă din Slovenia pe cale rutieră, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Greutăți de la 200 kg până la 20 de tone și volume de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. sunt livrate în conformitate cu programul din Slovenia. Livrări programate de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și loturi neconvenționale de la 100 kg în sus, din depozite logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Slovenia, trimiteți cererea dumneavoastră.
Transportul de mărfuri din Slovenia beneficiază de un control vamal simplificat atunci când se deplasează în interiorul UE și de condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, transportatorul trebuie să respecte cerințele și condițiile stricte ale transportului de marfă din UE, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. La acestea se adaugă drumurile cu taxă, reglementările privind vizele și documentația suplimentară pentru mărfuri. Bineînțeles, toate acestea au un impact asupra prețului mărfurilor expediate din Slovenia, dar compania noastră nu umflă prețurile și operează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și pe respectarea intereselor acestuia.
Suntem pregătiți să oferim pentru transport vehicule conforme Euro-4, Euro-5 și diverse forme de transport din Slovenia, inclusiv transport multimodal combinat și consolidat și transport de grupaj. Depozitele noastre consolidate din Europa, aflate în imediata apropiere a Sloveniei, ne permit să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să se mențină un control competent asupra mișcării de transport în Europa și să se facă legătura în timp util cu comenzile primite pentru livrarea de bunuri din Slovenia. Compania noastră de expediție vă va livra marfa din Slovenia în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, în mod calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor