Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Marfă Croația

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a rezerva transportul și expedierea dorită din Croația.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferim servicii de transport rutier din Croația către țările CSI și invers. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de marfă din Croația cu camioane, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături din Croația în greutate de la 200 kg până la 20 de tone și în volum de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi și 120 de metri cubi, în conformitate cu programul. Transportul regulat de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și încărcături non-standard începând cu 100 kg, din depozitele noastre logistice consolidate.
Putem calcula costul de expediere și includem toate taxele de expediere către depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Croația, trimiteți cererea dumneavoastră.
Transportul de mărfuri din Croația presupune un control vamal simplificat atunci când se traversează UE și condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, pentru un transportator care organizează transportul de mărfuri din Croația este necesar să respecte cerințele și condițiile stricte ale transportului în UE, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. La acestea se adaugă drumurile cu taxă, regimul de vize și documentația suplimentară pentru mărfuri. În mod natural, toate acestea au un impact asupra prețului mărfurilor expediate din Croația, dar compania noastră nu exagerează prețurile și lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și pe protecția intereselor sale.
Punem la dispoziție transportatori care respectă normele Euro-4, Euro-5 și oferim transporturi de diverse mărfuri din Croația, inclusiv transporturi multimodale combinate și consolidate și transporturi de grupaj. Depozitele noastre consolidate din Europa, aflate în imediata apropiere a Croației, ne permit să onorăm orice comandă la prețuri rezonabile. Este important să monitorizați mișcarea transportului în Europa și să o conectați la comenzile dvs. de livrare de marfă din Croația. Compania noastră de expediție va livra marfa dumneavoastră din Croația în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor