Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Livrare mărfuri în Kârgâzstan, transport din/în Kârgâzstan

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Kârgâzstan.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Kârgâzstan către țările CSI și în sens opus către Belarus. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică a mărfurilor către/din Kârgâzstan pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform orarului, mărfurile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Kârgâzstan. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului de mărfuri în Kârgâzstan include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.

La transportul mărfurilor din Kârgâzstan în Moldova sau România, trebuie remarcate avantajele și privilegiile de care se bucură toate țările membre ale CSI. Aceasta este, în primul rând, prezența coridoarelor internaționale de transport și un control vamal la frontieră destul de loial, spre deosebire de țările din Europa. Livrarea de mărfuri din Kârgâzstan este una dintre principalele activități ale companiei noastre de transport, întrucât această țară, ca și alți membri ai CSI, este unul dintre principalii parteneri comerciali ai Moldovei și Kârgâzstanului, iar volumul de afaceri de marfă dintre aceste țări este cel care creează cererea și oferta pe piața locală a transportului internațional de mărfuri. Acest lucru trebuie avut în vedere atunci când se formează politica de transport, mai ales că Moldova, care este o țară cu o economie în tranziție, este puțin probabil să vadă o schimbare radicală a focalizării asupra UE în viitorul apropiat.
Transportul de mărfuri către și dinspre Kârgâzstanse realizează pe drum și pe calea ferată și se caracterizează, în principiu, prin distanțe scurte și condiții accesibile. Pentru transportul de mărfuri din Kârgâzstan, precum și din alte țări CSI, este necesar să aveți un pachet specific de documente – specialiștii companiei noastre vă vor informa despre conținutul acestuia. Organizăm transportul de grupaj, periculoase și alte tipuri de mărfuri din Kârgâzstanîn Moldova, Rusia și alte țări.

Calculul costurilor