Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Expediție de mărfuri Bulgaria

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Bulgaria.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Bulgaria către țările CSI și în sens invers către Bulgaria. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de mărfuri din Bulgaria pe drumuri, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform programului, mărfurile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Bulgaria. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Bulgaria, trimiteți o cerere.
Transportul de mărfuri din Bulgaria este un control vamal simplificat atunci când vă deplasați prin UE și condiții excelente de drum. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea livrării mărfurilor din Bulgaria este necesitatea respectării cerințelor și condițiilor stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Bulgaria, dar firma noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectându-i interesele.
Suntem gata să oferim transport care îndeplinește UE Euro-4, Euro-5 transport și diverse tipuri de transport de mărfuri din Bulgaria, inclusiv transport multimodal combinat și transport de mărfuri de grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Bulgariei, vă permite să îndepliniți orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să mențineți un control competent asupra circulației vehiculelor în întreaga Europă și să îl conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea mărfurilor din Bulgaria. Compania noastra de expeditie va livra marfa dumneavoastra din Bulgaria in Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, eficient, ieftin si la timp.

Calculul costurilor