Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Livrare mărfuri Rusia, transport din Rusia.

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul necesar și transportul mărfurilor din Rusia.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier cu camioane din Rusia către țările CSI și înapoi în Rusia. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică a mărfurilor de grupaj din Rusia pe drum, corturi, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform programului, mărfurile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Rusia. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
La transportul de mărfuri din Rusia către Moldova sau România, nu se poate să nu rețină avantajele și privilegiile de care se bucură toate țările membre ale CSI. Este vorba, în primul rând, de prezența coridoarelor de transport internațional și a unui control vamal la frontieră destul de loial, spre deosebire de țările din Europa. Livrarea mărfurilor din Rusia este una dintre direcțiile principale în activitatea companiei noastre de transport, întrucât această țară, la fel ca și alți membri ai CSI, este unul dintre principalii parteneri comerciali ai Moldovei și Rusiei, și este volumul cifrei de afaceri de marfă între acestea. țări care creează cerere și ofertă pe piața locală a transportului internațional de mărfuri. Acest lucru trebuie avut în vedere atunci când se formează politica de transport, mai ales că Moldova, care este o țară cu o economie în tranziție, este puțin probabil să vadă o schimbare radicală a focalizării asupra UE în viitorul apropiat.
Transportul de mărfuri din Rusia se realizează pe drum și pe calea ferată și se caracterizează, în principiu, prin distanțe scurte și condiții accesibile. Pentru a transporta mărfuri din Rusia, precum și din alte țări CSI, este necesar să aveți un pachet specific de documente – specialiștii companiei noastre vă vor informa despre conținutul acestuia. Directia de transport din Rusia:organizam transportul de marfa de grupaj, periculoase si alte tipuri din Rusia catre tarile baltice, transport din Rusia catre Moldova si Romania, transport Rusia-Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, livrare de marfuri din Rusia in Armenia, Azerbaidjan.Transport de marfa din Rusia in Turcia, din Rusia in Grecia, Serbia, Bulgaria si alte tari.

Transport de marfă din Rusia către Europa, țările CSI, transportul de trecere către Rusia.

Rusia este una dintre direcțiile prioritare ale transportului internațional de mărfuri pentru aproape orice țară. În plus, acest lucru se aplică atât exporturilor, cât și importurilor de mărfuri. Rusia, având un teritoriu mare, este bogată în resurse naturale, este cel mai mare exportator de petrol și gaze, având 32% din rezervele de combustibil albastru ale lumii.
În plus, țara a stabilit o producție puternică de echipamente electrice, electronice și optice, produse chimice, celuloză și hârtie, producție metalurgică și de altă natură, astfel încât Rusia să fie cu adevărat lider mondial în exportul de mărfuri. Pe de altă parte, Rusia este atractivă pentru operațiuni de expediere datorită nevoilor mari ale populației, adică o piață mare de bunuri și servicii.
Companiile de transport din Europa, Asia și alte părți ale lumii și-au stabilit obiectivul de a intra pe piața rusă, deoarece aceasta promite profit fără îndoială și dezvoltare a afacerilor. Ce putem spune despre spațiul post-sovietic, țările membre CSI, pentru care Rusia a fost și rămâne principalul partener strategic. Relațiile dintre Moldova și Rusia din ultimii 20 de ani pot fi numite stabile. Desigur, principalele mărfuri exportate către Rusia sunt vinurile și coniacurile, dar și alte produse din industria textilă și alimentară.
Compania noastră de expediție de mărfuri este pregătită să ia în considerare orice propuneri legate de transportul de mărfuri pe calea ferată, rutieră, transport de containere, mărfuri generale, mărfuri periculoase, lichide și în vrac din Moldova către Rusia, din România către Rusia , transport din țările europene și asiatice în Rusia și invers. Având în vedere transportul din Rusia și către Rusia, ca una dintre direcțiile principale de organizare a transportului internațional de mărfuri, îmbunătățim constant serviciile oferite pentru transportul mărfurilor, deoarece o piață atât de complexă și diversă nu tolerează deficiențe, erori și defecțiuni în muncă. Apreciem clienții și partenerii noștri din Rusia și vom continua să dezvoltăm acest domeniu.
Pentru a calcula costul transportului din Rusia, trimiteți o cerere

Calculul costurilor