Cerere de deviz pentru transportul de mărfuri în vrac

* - câmp necesar

Transporturi pentru transportul rutier de mărfuri în vrac și în vrac

Transport autobasculante cu semiremorcă pentru transportul mărfurilor în vrac.
Greutatea mărfurilor transportate tone de la 30 la 40 de tone. Volum de transport, de la 24 la 45 m³
Înălțimea internă a corpului, de la 1.500 la 1.900 mm.
lățimea interioară a corpului, de la 2.300 la 2.300 mm.
Lungimea interioară a corpului, de la 8.000 la 10.000 mm.

Scopul transportului: vehiculele pentru transportul mărfurilor în vrac și în vrac sunt utilizate pe scară largă în construcții, cariere și alte infrastructuri. Atunci când transportați mărfuri în vrac, este necesar să respectați regulile conform cărora nu va exista scurgere și deteriorare a încărcăturii, pentru aceasta, atunci când transportați mărfuri în vrac, se folosește acoperirea corpului cu o marchiză.

Transportul de mărfuri în vrac pe țară: acest tip de transport nu este destinat transportului rutier internațional. Majoritatea folosesc transportul la locul de înregistrare. Transportul pietrei sparte în Moldova sau din România, din Moldova în Ucraina.

Marfuri pentru transport: transport de materiale în vrac, cum ar fi pietriș, piatră zdrobită, moloz, nisip, așchii de lemn. Fier vechi, deșeuri de construcții, transport pe sol. De exemplu: greutatea specifică a pietrei zdrobite într-un cub de piatră zdrobită de granit, greutatea încărcăturii este de 1400 kg. Bitum în golfuri. Transportul cărbunelui, transportul cerealelor. Transportul pentru transportul unor astfel de marfuri poate fi comandat de la firma noastra de expeditii.

Calculul costurilor