Aplicație pentru calcularea costurilor de transport pentru transporturi voluminoase și standard

* - câmp necesar

Transport rutier de mărfuri Mega, vrac și standard

Semiremorcă prelata de transport – Megaremorcă. Volumul transportului este de 105 metri cubi.
Greutatea încărcăturii transportate este de până la 22 de tone. 34 euro palet.
Dimensiuni transport: standard european – Inaltime 3,10m. latime 2,5 metri, lungime 13,65 metri.
Remorca poate fi încărcată din toate părțile, precum și încărcarea încărcăturii de sus.
Transport de marfa prin TIR si CMR.

Scopul transportului: Toate mărfurile sunt periculoase și nepericuloase cu o înălțime de încărcare de până la trei metri. Este posibil și transportul de mărfuri prin grupaj, toate tipurile de echipamente și utilaje de dimensiuni corespunzătoare. Mărfuri din industria uşoară. Structuri metalice, transport de mașini și camioane în spate. Transportul unor tipuri de mărfuri supradimensionate.

Transport de mărfuri pe țară: transport din Europa, transport din Rusia, transport de mărfuri din statele baltice, livrare mărfuri din Serbia, Turcia și Bulgaria, din România și Moldova către Finlanda, Estonia, Rusia. Transport în Siberia și Urali. Transportul mărfurilor de toate tipurile este de dorit să se asigure.

Mărfuri pentru transport într-o megaremorcă: produse textile, seturi de lenjerie de pat, produse din bumbac și bumbac. Mobilier complet, echipamente – televizoare, mașini de spălat, frigidere. Echipamente sanitare, plastic, țevi, greutăți de propilenă. Sarma bobinata, produse metalice, jucarii pentru copii, materiale de constructii si finisaje. Transport tapet, materiale ferestre, profil metalic plastic. Placa este din fier și aluminiu.
Pentru alegerea transportului și transportului încărcăturii dumneavoastră, vă rugăm să contactați compania noastră.

Calculul costurilor