Solicitarea unui deviz pentru transportul de bunuri importante și scumpe

* - câmp necesar

Complet metalic, izotermic, transport de mărfuri importante și scumpe

Transport cu motor Corp izoterm 90-105 cub. Semiremorcă integral metalică.
Greutatea încărcăturii până la. 22t. Volumul de transport, de la 50 de metri cubi. pana la 105m. cub

Scopul transportului: Transport de tip universal, voluminos, metalic rigid și corp ușor. Este folosit pentru transportul de mărfuri scumpe și de mărfuri care nu trebuie să se ude, mărfuri în cutii, transport de haine pe umerase, mobilier, bunuri de larg consum. Mărfurile sunt scumpe, de mare valoare, mărfuri care necesită o atenție sporită la conservarea mărfurilor scumpe transportate. Semiremorca pentru vehicule din metal este utilizată pentru transportul hainelor gata de vânzare pe umerase.

Transport de mărfuri pe țară: Din Moldova și România către Europa, din România către Finlanda și Rusia. Livrare de mărfuri din Rusia, Lituania, Belarus. Transport de textile si alte marfuri din Turcia. Compania noastra recomanda asigurarea transportului marfurilor.

Încărcături pentru transport într-o caroserie integrală din metal: Transport de tricotaje finite și produse din bumbac pe umerase. Vin în diverse ambalaje, apă potabilă îmbuteliată, alimente, accesorii pentru mobilă, instrumente muzicale, electrocasnice. Produse finite pentru consum direct. Piese de schimb, cum ar fi filtrele. Anvelope pentru biciclete si autoturisme, pantofi.
Pentru a comanda transport și transport în direcția dumneavoastră, trebuie să contactați compania noastră de expediție și să depuneți o cerere.

Calculul costurilor