Efectuați o comandă pentru transportul rutier de marfă

* - câmp necesar

Transportul rutier de mărfuri

Transportul rutiereste un sector în dezvoltare dinamică al economiei atât al țărilor industrializate, cât și al țărilor cu economii mai puțin dezvoltate, în general, și al infrastructurii de transport în special, care include Moldova. Cert este că transportul internațional de mărfuri este exact ceea ce este imposibil de imaginat astăzi nici relațiile de piață între state, nici dezvoltarea afacerilor private medii și mari.
Transportul de marfa pe distante mari este exact ceea ce este specializata firma de transport Movers-Auto S.R.L. Daca ai nevoie sa transporti marfa si vrei sa fii linistit in privinta asta, o echipa de profesionisti in domeniul serviciilor de transport si expeditie marfa va sta la dispozitie. S-ar părea atât de dificil? – doar transporta marfa dintr-o tara in alta: incarcata, condusa, livrata. Așa arată în ochii profanului. Lasă totul să arate așa pentru tine – aceasta este munca noastră – procesul laborios și complex de transport de mărfuri cade în întregime pe umerii noștri, obții doar rezultatul dorit. Începând de la încheierea contractului, documentația vamală și asigurarea mărfii până la descărcarea acestuia la locul potrivit, suntem responsabili și garantăm siguranța mărfii transportate. Nuanțe precum: dezvoltarea rutei optime, ținând cont de cerințele de transport și încărcătură într-o anumită țară, alte probleme tehnice – aceasta este preocuparea noastră din momentul semnării contractului. Livrarea poate fi urmărită de dvs. – pentru aceasta trebuie doar să contactați managerii noștri.
Așadar, astăzi vă oferim următoarele servicii de transport de marfă:
transport rutier de marfa – transport cu camioane standard, transport cu corturi, transport marfa prin frigidere in conditii de temperatura, transport de grupaj, marfuri supradimensionate si periculoase. Desigur, transportul rutier este cel mai comun, dar dacă este necesar, asigurăm transport multimodal și transport feroviar folosind diverse moduri de transport: containere maritime, vagoane feroviare sau transport aerian. În funcție de direcția de livrare a mărfurilor, angajații noștri vor alege cea mai optimă metodă de transport.
De menționat că avem la dispoziție o flotă de camioane de primă clasă, precum și relații stabilite cu parteneri din alte țări europene și CSI.

Compania de transport MoversAuto-Intertransport S.R.L. din Moldova, lucrează în cele mai populare zone; cunoaștem toate drumurile Europei! Livrarea mărfurilor se efectuează din Rusia, România, Bulgaria, Germania, Grecia, Danemarca, Olanda, Țările Baltice, Franța. Orașe din multe alte țări din apropiere și de departe în străinătate. Livrarea mărfurilor din SUA nu este o problemă. În acest caz, transportul de marfă maritim va fi utilizat pentru a transporta mărfuri peste ocean. Apoi va fi încărcat pe vehicule și livrat cu grijă în Moldova. După cum puteți vedea, putem organiza livrarea mărfurilor din aproape oriunde în lume, deoarece de mulți ani de muncă pe piața transportului de mărfuri, am găsit parteneri de încredere în întreaga lume. Un factor important în alegerea unei companii de transport îl reprezintă tarifele de transport. Doar cu noi – transport de marfă ieftin în toată Europa!

Astăzi, cererea pe piața transportului de mărfuri din Moldova și Rusia este în continuă creștere. Nu este nimic surprinzător. Statul dobândește relații comerciale cu alte țări, se dezvoltă atât întreprinderile naționale, cât și cele private. Indiferent de domeniul de activitate al companiei, aceasta are nevoie de multe ori de livrarea de marfa din alte tari. Transportul de marfă rutier (și alte mijloace) este singura modalitate de a obține mărfurile sau materiile prime necesare pentru dezvoltarea în continuare a afacerii dumneavoastră și creșterea comercială a întreprinderii.

Compania noastră de expediție de marfă oferă servicii de expediție de marfă la prețuri accesibile, o gamă largă de servicii de expediție de marfă. Servicii de informare și consultanță în domeniul transportului internațional, livrării și expedierii de mărfuri pe mare și transport rutier, organizarea transportului internațional de containere, o abordare competentă a fiecărui transport, consiliere în orice problemă de transport de mărfuri, prețuri economice pentru livrarea mărfurilor și o execuție clară și fiabilă a sarcinii. Tarifele noastre de transport sunt printre cele mai ieftine de pe piața de transport din Moldova.
Trebuie să transportați mărfuri în Europa sau în CSI? Nu este nimic mai ușor! Transportul mărfurilor este ieftin și disponibil doar la firma de transport Movers-Auto S.R.L. Contactează-ne, suntem obișnuiți să ne susținem cuvintele cu fapte; livrare de orice valoare – putem avea încredere în această afacere. Puteți comanda transport direct pe site-ul nostru.

Calculul costurilor