Cerere pentru comandarea transportului internațional.

* - câmp necesar

Transportul internațional de mărfuri

Transportul de mărfuri prin transport CORTcu semiremorci sau trenuri rutiere.
Transportul în corturi este cea mai comună formă de transport. Semiremorci 90 cub.m. sunt utilizate pentru transportul aproape tuturor tipurilor de marfă: materiale de construcție, structuri metalice, geamuri termopan pentru ferestre, produse alimentare, textile, aproape toate bunurile de larg consum pe paleți și pur și simplu în cutii. Acest tip de transport este foarte convenabil la încărcarea de sus, din spate, din lateral, cu dezvelire completă. La transportul mărfurilor ADR, la transportul uleiurilor tehnice și de altă natură ambalate în containere speciale. Serviciile de transport, în corturi, cum ar fi un autotren sau un cârlig, sunt necesare în mod constant pentru transportul mărfurilor foarte voluminoase sau supradimensionate de la 105 la 120 de metri cubi. Asigurarea clientului si transportul cu o copertina, de orice volum, este cel mai comun serviciu pentru noi.

Transport de mărfuri de grupaj, livrare de mărfuri parțiale:
Firm Movers-Auto livrează mărfuri de grupaj. Organizam livrarea de marfa de grupaj din orice tara din lume, care este una din directiile companiei noastre. Transportul de mărfuri în grupaj se efectuează din țările din Rusia, Europa, Germania, Belgia, Franța, Polonia, Italia, Turcia, Grecia, Spania, Belarus, Ucraina, Țările de Jos, Luxemburg, Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, Austria, Portugalia. , Kazahstan, Rusia. Garantăm îndeplinirea de înaltă calitate a obligațiilor noastre și oferim o garanție pentru activitățile desfășurate.
Având în vedere particularitățile transportului de mărfuri, garantăm calitatea înaltă a livrării mărfurilor de grupaj, datorită unei abordări individuale a fiecărui client.
Managerii noștri vor calcula cu promptitudine costul transportului sau livrării mărfurilor și vă vor oferi cele mai optime prețuri. Și alegeți cel mai convenabil mod de a transporta mărfurile. Partenerii companiilor profesioniste de transport iti vor livra marfa calitativ si la timp. De mulți ani cooperăm cu multe companii și ne-am stabilit ca o companie care analizează cu atenție încărcătura dumneavoastră și selectează cel mai bun mod de a vă transporta și proteja încărcătura.

Livrare în containere:
Efectuăm transportul containerelor folosind containere maritime populare, standard. Pentru siguranța maximă a încărcăturii dumneavoastră, vă punem la dispoziție un container de tipul necesar. Efectuăm transport de containere în Rusia, țările CSI și departe de Europa și Rusia.
Facem calcule preliminare ale tarifelor pentru transportul mărfurilor dumneavoastră. Până în prezent, transportul cu containere este cel mai convenabil mod de a transporta mărfuri. Efectuam transporturi de containere atat pe mare cat si pe calea ferata. Experiența noastră de mulți ani ne permite să efectuăm transport internațional de containere la un nivel înalt în orice direcție.

Transport frigorific și livrare de mărfuri:
Frigidere – mențin o temperatură constantă în interiorul corpului, pentru a asigura siguranța produselor alimentare transportate. În funcție de tipul încărcăturii dumneavoastră și de temperatura recomandată, vă vom oferi frigidere de diferite clase și dimensiuni. Pentru siguranța încărcăturii dumneavoastră, frigiderul este setat la temperatura dorită, care rămâne neschimbată pe tot parcursul călătoriei. Frigidere de la 20 de metri cubi vă stau la dispoziție. până la 90 de metri cubi metri cubi. Datorită echipamentului frigorific și regimului de temperatură, temperatura dorită este menținută în mod constant. Monitorizăm prompt și cu atenție traseul mărfii. Compania noastra are o politica de preturi flexibila. Efectuăm transport în toată Rusia, transport străin Germania, Finlanda din Moldova și către Moldova, Belarus și România. Compania Movers-Auto garantează furnizarea completă de informații despre deplasarea mărfii dumneavoastră, livrarea mărfii la timp convenit cu clientul, munca promptă și calificată a personalului.
Transportul de mărfuri supradimensionate:
Ocupăm o poziție de lider în domeniul transportului de mărfuri parțiale supradimensionate. Cu utilizarea vehiculelor specializate. Managerii noștri vă vor ajuta să stabiliți traseul, să calculați costul rutei, să alegeți cel mai bun transport pentru încărcătura dumneavoastră. Cu ajutorul companiei noastre, veți rezolva toate problemele asociate cu transportul mărfurilor parțiale supradimensionate. Compania noastră angajează profesioniști cu o vastă experiență în transportul de mărfuri supradimensionate.
Există. Următorul tip de transport:
Transport în corturi – Încărcare completă dezvelitoare din spate, din lateral, de sus.
Transport în frigidere – respectarea regimului de temperatură + 10-20.

Transport de mărfuri în Cisterne – produse alimentare și industriale precum și mărfuri periculoase ADR.
Livrarea de mărfuri în Yumbach și megaremorci—semiremorci volumetrice pentru mărfuri ușoare supradimensionate.
Transport pe remorci, în ceea ce privește mărfurile supradimensionate.
Livrări mici, expedieri parțiale, inclusiv camioane mici.
Transport cu transportatorii auto.
Transport cu containere de diferite dimensiuni și volume.
Camionul — este cel mai popular tip de transport de mărfuri, caracterizat prin livrare rapidă, rentabilitate, planificare variată a rutei, încărcături suplimentare de diferite transporturi în țările de tranzit (transport consolidat).
Transport feroviar Aceste transporturi sunt foarte dezvoltate în industria grea Avantaje: transport de mărfuri în mase mari pe distanțe mari.
Transportul de mărfuri în containere are avantaje în ceea ce privește amplasarea geografică a mărfurilor și locul livrării acesteia.
Transport pe mare – container, foarte greu de organizat deoarece sunt cheltuite o mulțime de resurse și acțiuni coordonate ale tuturor departamentelor companiei și agenților portuari.
Calitatea livrării mărfurilor este un factor important pentru dezvoltarea economiei.
Interesul pentru transportul de mărfuri este în continuă creștere. transportul este o garanție a siguranței și a livrării rapide a mărfurilor.

Transportul ca serviciu pentru populație.
Transportul de mărfuri este astăzi direcția cu cea mai rapidă dezvoltare. Acest tip de serviciu este extrem de popular. Transportul mărfurilor garantează livrare rapidă, atât pe distanțe scurte, cât și pe distanțe lungi.
Transportul are eficiența livrării diferitelor tipuri de mărfuri.
Companiile de transport de marfă au oferit populației posibilitatea de a livra mărfuri (de la ușa producătorului mărfurilor până la depozit, magazinul destinatarului mărfurilor), ceea ce este foarte convenabil și practic.
Cu ajutorul transportului de mărfuri, efectuăm livrarea oricărei mărfuri (trebuie doar să alegeți vehiculul potrivit).Cu ajutorul transportului, este posibilă livrarea de livrare economică și de înaltă calitate a grupajului, supradimensionat, urgent și bunuri periculoase. Transportul rutier oferă o mulțime de avantaje pentru populație.
Personalul companiei noastre este specialisti calificati cu multi ani de experienta in domeniul transporturilor. Ei vor efectua o analiză amănunțită de-a lungul traseului, la destinație și vor selecta tipul de transport potrivit.
Astăzi transportul este o parte integrantă a infrastructurii.
Apelul dumneavoastră către noi pentru furnizarea de servicii de transport nu vă va face să așteptați mult.

Camioane internaționale, transport de mărfuri de grupaj, către orașe și țări din Europa și CSI, cu care compania noastră lucrează, și transportă în mod constant mărfuri, și direcționează transportul de marfă.
Moscova, Belgorod, Bryansk, Novosibirsk, Kazan, Kursk, Rostov-pe-Don, Perm, Penza, Togliatti, Tula, Yaroslavl, Orenburg, Kemerovo, Ryazan, Penza, Pskov, Naberezhnye Chelny, Kazan, Astrahan, Tula, Kiev, Lugansk , Donețk, Poltava, Dnepropetrovsk, Cernihiv, Harkiv, Lviv, Sevastopol, Zaporojie, Minsk, Vitebsk, Gomel, Brest, Vilnius, Kaunas, Klaipeda, Riga, Talin, Chișinău, Tiraspol, Bendery, Bălți, Rybnitsa, Tașhank , Bishkek, Tbilisi, Astana, Alma-Ata, Kaliningrad.

Principalele direcții de circulație:
Europa, CSI, Austria, Anglia, Andorra, Albania, Armenia, America, Belarus, Belarus, Belgia, Bulgaria,
Bosnia și Herțegovina, Marea Britanie, Vatican, Ungaria, Germania, Olanda, Țările de Jos, Gibraltar, Grecia, Georgia, Danemarca, Irlanda, Islanda, Spania, Italia, Kârgâzstan, Kazahstan, China, Letonia, Lituania, Liechtenstein, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Moldova, Monaco, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, România, San Marino, Serbia și Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Finlanda, Franța, Croația, Muntenegru, Republica Cehă, Elveția, Suedia, Norvegia, Estonia, Tadjikistan, Turkmenistan, Turcia, Kârgâzstan, Croația.

Calculul costurilor