Comandarea transportului pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Cisternă butoi, termos

Trebuie să transportați laptele la o fabrică de lapte, pentru a nu se acri pe drum? Livrați ulei vegetal la cofetărie? Sau poate comandați alcool pentru producția de șervețele umede, dar nu știți cum? O cisternă este un mijloc excelent pentru transportul oricărei mărfuri lichide. Inclusiv cele foarte periculoase, cum ar fi acidul sulfuric.

TIP DE CAROSERIE. Deci, ce este o cisternă? Acesta este un corp de tambur din oțel inoxidabil din metal, montat pe un camion sau semiremorcă convențional. Butoaiele sunt cu o singură secțiune și cu mai multe secțiuni (până la 6 secțiuni). Acest lucru vă permite să transportați lichide ca parte a unei mărfuri consolidate pentru diferiți clienți. Rezervoarele sunt disponibile cu încălzire, răcire și izolare termică. În zilele noastre se fac adesea rezervoare specializate, concepute pentru un singur lichid. De exemplu, nici măcar substanțele de același tip, cum ar fi produsele petroliere, nu pot fi transportate într-un butoi. De exemplu, țiței și benzină. Prin urmare, acum sunt produse multe modificări diferite ale tancurilor. Compania noastră vă va ajuta să alegeți butoiul potrivit pentru încărcătura dumneavoastră vrac. Avem multă experiență în asta.

DIMENSIUNI. Volumul butoiului util – de la 20 la 46 de metri cubi.

Capacitate de transport – până la 22 de tone.

TIP DE MARFĂ. Mărfurile sunt împărțite: alimente și periculoase, chimice.

În rezervoare se transportă următoarele produse: alcool, apă minerală, coloranți și aditivi alimentari, uleiuri vegetale, sucuri, produse lactate și chiar pește viu. Rezervoarele încălzite constant transportă ciocolată, sirop, glucoză, melasă și grăsimi animale. Butoaiele pentru produse alimentare au încălzire și răcire. Adesea funcționează ca niște termosuri uriașe și păstrează calitatea și prospețimea încărcăturii în tranzit.

Acum despre încărcăturile periculoase în vrac. Acestea sunt benzină, bitum, formol, lichid de frână etc. Lista substanțelor lichide periculoase este foarte lungă. Sunt combustibile și inflamabile, otrăvitoare și caustice. Este întotdeauna important să se ia în considerare capacitatea unei substanțe periculoase de a coroda metalul. Astfel de mărfuri sunt transportate în rezervoare strict specializate, unele dintre ele au încălzire, senzori de gaz, evaporare a substanțelor nocive, senzori de vibrații etc. De exemplu, rezervoarele pentru bitum sau acid acrilic sunt echipate cu astfel de dispozitive.

SIGURANȚA ȘI CONFORT. Organizarea transportului lichidelor este dificilă și deranjantă. Acest lucru se aplică atât alimentelor, cât și mărfurilor în vrac periculoase. Există o serie de cerințe stricte de securitate și ele sunt primordiale. Pentru produsele alimentare, în primul rând, acestea sunt standarde sanitare și igienice adoptate în țările CSI și UE. Rezervorul, conform protocolului sanitar, trebuie menținut perfect curat, spălat și uscat după fiecare călătorie. Cu substanțe periculoase și mai stricte. La transportul acestora, rezervorul trebuie să fie perfect curat și etanș, sigilat și marcat special.

BENEFICII. Transportul lichidelor în rezervoare este mai costisitor, dar comandând un astfel de transport, veți economisi pe containere. Furtul pe drum este aproape imposibil. Procesul de încărcare și descărcare este complet automatizat și elimină munca manuală.

INSTRUCȚIUNI. Concentratul lichid pentru sucuri, siropuri, melasă este importat din Moldova în UE. Vinul este transportat din Bulgaria și România către CSI și țările baltice. În țările UE, de exemplu, ciocolata lichidă, Coca-Cola, berea, vinul sunt transportate în rezervoare din Belgia în Marea Britanie. Pentru transportul internațional de mărfuri periculoase în vrac, vehiculele cu motor nu sunt aproape niciodată folosite.

DOCUMENTE. Când transportați produse alimentare în vrac, se eliberează o serie de autorizații suplimentare. Șoferul și mașina trebuie să aibă certificate de sănătate. Numai șoferii cu permis special au voie să transporte substanțe periculoase. Compania noastră cu o echipă bine coordonată și experimentată de specialiști va ajuta la eliberarea tuturor documentelor, inclusiv asigurarea, și la stabilirea celei mai bune rute. Permiteți-mi să vă reamintesc că compania noastră are o vastă experiență în transportul unor astfel de mărfuri și va putea întotdeauna să selecteze modificarea necesară a rezervorului special pentru marfa lichidă comandată de dumneavoastră.

Calculul costurilor