Comandarea transportului pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Autobasculantă 22t. cu încărcătură de la 30cc. la 45cc.

Ai nevoie de pietriș pentru construcție? Pe câmpuri – pământ negru? Pentru plajă – nisip? Îndepărtați zăpada iarna? Mutați deșeurile de construcții? Ia cărbune? Livrați lemne de foc? Cărămizi sau blocuri de cidru? Aici poate exista o singură alegere – un basculant. Aceasta este o gamă largă de vehicule. Numele camionului îi conferă cea mai bună caracteristică – este o mașină care se descarcă singură.

Basculantele sunt o tehnică foarte populară și căutată. Sunt indispensabile în extracția mineralelor, în producția industrială, în timpul lucrărilor de construcții și drumuri, în serviciile municipale municipale și în mediul rural.

TIP DE CORP. Basculantul are o caroserie de buncăr. Echipat cu sistem hidraulic pentru descărcare mecanică și rapidă. Descărcarea are loc din cauza înclinării platformei de încărcare. Conform metodei de descărcare, basculantele sunt universale, cu două fețe, laterale și spate.

Există mai multe clase de basculante.

  1. Basculante rutiere. Acestea sunt cele mai comune mașini. Se găsesc pe străzile orașului, pe șantiere, pe drumurile rurale. Greutatea mărfii transportate de un autobasculant variază de la 5 la 20 de tone. Cele mai cunoscute mărci sunt Volvo, Howo, Zil, GAZ, Ural, KamAZ.
  2. Semiremorci basculante. Aceasta este o semiremorcă basculabilă care se potrivește oricărui tractor. Acesta este principalul său avantaj. O astfel de mașină transportă de două ori mai multă marfă decât un autobasculant rutier convențional.
  3. Basculante articulate (basculante). Acesta este un autobasculant foarte complex (pe roți sau șenile) conceput pentru utilizare off-road. De exemplu, pentru a lucra în cariere sau pe șantiere fără infrastructură. Ridica sarcini de la 18 la 46 de tone.
  4. Camioane basculante. Acestea sunt basculante uriașe concepute special pentru minerit în cariera (cărbune, minereu) într-o carieră. Nu vei găsi un astfel de camion basculant în oraș.
  5. Basculantă subterană. Aceasta este o mașină mică specializată. Este proiectat să funcționeze în tuneluri și mine.

DIMENSIUNI. Basculantă KAMAZ cu o capacitate de transport de la 18,5 la 30 de tone. tone;

Baza – 1,8 + 2,08 + 1,32 m;

Lungime – 7, 64 m;

Latime – 2,5 m;

Înălțime – 3,02 m.

Acestea sunt dimensiunile unui autobasculant. Autobasculantele pentru minerit (off-road), articulate (basculante) și autobasculante subterane au caracteristici tehnice complet diferite. Mai mult, acestea sunt echipamente speciale diferite pentru scopuri diferite. Compania noastră de transport vă va ajuta să vă decideți asupra alegerii unui autobasculant.

Dimensiunile generale ale caroseriei unui autobasculant cu o capacitate de transport de 30 până la 40 de tone.

Înălțimea corpului – de la 1,5 la 1,9 m;

Latimea corpului – 2,3 m;

Lungimea corpului – de la 8 la 10 m.

TIP DE MARFĂ. Ce transportă basculante? Toate mărfurile vrac și vrac. Avem nevoie de nisip pentru un șantier, piatră zdrobită sau asfalt pentru lucrări de drumuri, cărbune sau lemn de foc pentru o cameră de cazane. Aceasta este o afacere cu camioane. Basculantul scoate pământul și resturile de construcție din instalații la depozitul de gunoi. Nu vom înlocui un camion pentru îndepărtarea zăpezii și a deșeurilor menajere la gropile de gunoi. În agricultură, furajele, cerealele, porumbul, îngrășămintele și pământul negru sunt transportate cu camionul. Basculantele pentru minerit transportă minereu și cărbune.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT. Pe drum, conform regulilor de transport în siguranță, încărcătura este acoperită cu o prelată. Acest lucru protejează mărfurile vrac și în vrac de a fi aruncate în aer și de a cădea pe drum.

BENEFICII. Cel mai important și semnificativ avantaj al unei autobasculante față de camioanele cu caroserie staționară este descărcarea rapidă. Basculantul este o mașină fiabilă și puternică, un asistent fidel pe șantier și în timpul lucrărilor de reparații. Este profitabil să închiriezi o autobasculante la compania noastră de transport.

DIRECTII. Basculantele sunt folosite mai ales în domeniu, pentru transport în Moldova, Ucraina, Belarus, Rusia sau pentru livrare internațională pe distanțe scurte între țările vecine. De exemplu, din România în Moldova sau din Moldova în Ucraina.

DOCUMENTE. Societatea de transport se va ocupa de executarea documentelor care sunt necesare pentru transportul mărfurilor în vrac sau vrac peste graniță.

Calculul costurilor