Разместить заказ на автоперевозку грузов

* - câmp necesar

Transport gratuit pentru transportul international de marfa.

Dacă te uiți la asta, atunci există transport gratuit întotdeauna și peste tot, întrebarea este, cât va costa transportul, când va fi efectuat și cu ce calitate? Să luăm în considerare o astfel de situație.
O companie care produce componente pentru producția de încălțăminte din Moscova are nevoie de materii prime care sunt produse în Moldova. Clientul in acest caz este o firma din Moscova, intrucat are nevoie de materii prime, apeleaza la o firma de transport din Moscova sau regiunea Moscova, si cere transport din Moldova in Rusia, adica la Moscova.

Un transportator sau un transportatordin Moscova calculează costul transportului și anunță că acest transport va costa clientului 5.000 USD. Avand in vedere ca transportatorul din Moscova trebuie sa gaseasca marfa din Moscova, sau din alte orase ale Rusiei aflate in apropiere, si sa duca aceasta marfa in Moldova sau chiar in Romania, intrucat Romania, pe drumul spre Moldova si la intoarcere, ridica marfa. pentru clientul din Moscova, care așteaptă materii prime pentru producția de pantofi. În primul rând, este mult timp, producția nu așteaptă și se va opri, iar în al doilea rând, este neprofitabilă din punct de vedere economic în ceea ce privește plata transportului. Ce oferă firma noastră? Un client din Moscova, sau dintr-un alt oraș din Rusia, are nevoie urgent de transport din Moldova, sau din România.

Firma client, după ce ni s-a adresat, ne transferă contractul – cererea de transport. Firma noastră, unde se acumulează o cantitate mare de informații despre transportul gratuit, sau cum se obișnuiește să-i spunem trecere, va oferi clientului chiar și transport rusesc, care era descărcat în apropierea Moldovei sau României, pentru încărcare, pentru a transporta mărfuri la Moscova. Astfel, clientul sau destinatarul încărcăturii va costa 2.200 USD pentru aceeași livrare, economisind astfel 2.800 USD, ceea ce reprezintă 56% din costurile inițiale de transport. Și astfel, transportul gratuit este profitabil și eficient.

Deci, unde pot găsi transport gratuit? În calitate de client, știți deja că la Movers-Auto S.R.L. Un alt exemplu, din Rusia, un camion se îndreaptă spre Europa, să spunem Germania, sau Polonia, transportând marfa cuiva. Transportatorul nu știe încă când va ajunge la descărcare, ce fel de marfă va fi în sens opus și când va fi încărcat înapoi? După ce au anunțat compania noastră că mașina va merge în Europa, managerii noștri vor colecta informații în avans și vor oferi marfa înapoi în Rusia, de unde mașina a plecat mai devreme. În acest caz, transportatorul știe că deja la sosirea pentru descărcare, mașina va ridica marfa care trece în Rusia fără timp de nefuncționare, economisind timp și bani. Toată lumea câștigă, clientul nu pierde timpul căutând transport și nu plătește în exces pentru livrarea mărfurilor.
Transportator fără timp de nefuncționare, care este de cel puțin 100 de dolari. pe zi, primește o cerere pentru transportul mărfurilor, pentru el în direcția corectă, iar pe loc primește o plată pentru transport de la plătitorul din Rusia. Compania noastră câștigă sincer un comision. Compania noastră de transport și expediere are întotdeauna informații de încredere despre transportul gratuit și informații despre mărfurile care își așteaptă clienții. Transportatorii din Europa: Germania, Franța, din Polonia și Olanda, pot descărca mărfuri în Moldova, aduse din Italia și pot aștepta încărcarea înapoi acasă și una, două sau mai multe zile. Acestea sunt costuri mari. Un transportator din Rusia poate fi localizat și în Moldova sau România. O companie de transport din Lituania sau Letonia transportă mărfuri în Bulgaria și rămâne inactiv săptămâni întregi în căutarea mărfurilor potrivite.
Caraviatorii din Moldova și România, atunci când descarcă mărfuri în Turcia sau Grecia, știu că managerii noștri oferă întotdeauna încărcare profitabilă în direcția opusă. Compania noastra se ofera sa ne contacteze. Managerii noștri vor oferi întotdeauna marfă gratuită, transport gratuit și condiții reciproc avantajoase pentru transport.
Ne străduim să lucrăm pe toate rutele rutiere internaționale majore. Deja astăzi, MOVERS-AUTO asigură livrarea în timp util și de încredere a mărfurilor în orice punct din UE și țările CSI.
Livrarea mărfurilor dumneavoastră, Disponibilitate constantă a transportului gratuit, Aprovizionare promptă a unui autoturism, indiferent de sezon, Garantat prin contracte cu peste o sută de dispeceri, expeditori și companii de transport străine din diferite țări.
Transport de mărfuri, transport internațional de mărfuri, transport de mărfuri de grupaj, către orașele și țările din Europa și CSI cu care lucrează compania noastră, și transportă în mod constant mărfuri, și dirijează transportul de mărfuri.

Austria, Anglia, Andorra, Albania, Armenia, America, Belarus, Belarus, Belgia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Marea Britanie, Vatican, Ungaria, Germania, Olanda, Țările de Jos, Gibraltar, Grecia, Georgia, Danemarca, Irlanda, Islanda, Spania , Italia, Kârgâzstan, Kazahstan, China, Letonia, Lituania, Liechtenstein, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova Moldova, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, România, San Marino, Serbia și Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Ucraina , Finlanda, Franța, Croația, Muntenegru, Republica Cehă, Elveția, Suedia, Norvegia, Estonia, Tadjikistan, Turkmenistan, Turcia, Kârgâzstan, Croația.

 

Moscova, Belgorod, Bryansk, Novosibirsk, Kazan, Kursk, Rostov-pe-Don, Perm, Penza, Togliatti, Tula, Yaroslavl, Orenburg, Kemerovo, Ryazan, Penza, Pskov, Naberezhnye Chelny, Kazan, Astrahan, Tula, Kiev, Lugansk , Donețk, Poltava, Dnepropetrovsk, Cernihiv, Harkiv, Lviv, Sevastopol, Zaporojie, Minsk, Vitebsk, Gomel, Brest, Vilnius, Kaunas, Klaipeda, Riga, Talin, Chișinău, Tiraspol, Bendery, Bălți, Rybnitsa, Tașhank , Bishkek, Tbilisi, Astana, Alma-Ata, Kaliningrad.

Calculul costurilor