Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

În fața colegilor, clienților și partenerilor despre experiență și realizări.

Drumul meu către adevăr, profesionalism și excelență.
Întotdeauna am avut o pasiune pentru călătorii. Din copilărie m-am imaginat într-o activitate în care îmi pot îndeplini oricând atribuțiile, fiind în călătorii de afaceri cu mare entuziasm și entuziasm.

Țări de peste mări, oameni spre deosebire de noi, zgomotul orașelor unice, structurile originale ale străzilor impracticabile, traficul, mirosul de aer străin și de mâncare străină, energia vieții și a mișcării. Romantism, într-un cuvânt. Dar timpul mi-a oferit oportunități complet diferite: comerț, negocieri, servicii, logistică, transport de mărfuri în întreaga lume.
La început, a simțit resentimente și inutilitate totală în fața publicului. Cu toate acestea, în ultimii ani, am început să realizez că soarta îmi oferă un cadou, sau mai bine zis, îmi oferă posibilitatea nu numai să stau în acele locuri foarte necunoscute, ci să devin parte din viața lor și, mai mult, la o distanță de mii de kilometri, pentru a participa efectiv atât la construcție, cât și la furnizarea de alimente și la dezvoltarea modei oamenilor și orașelor pe care nu le-am văzut niciodată, dar pe care acum le influențez activ.
La urma urmei, în spate se află facultatea Ministerului Apărării și tehnica negocierilor, experiența de lucru în SUA (sectorul comerț și servicii), Canada (sectorul serviciilor), logistica în Ucraina și în sfârșit Moldova (transport în direcții internaționale) . Am combinat romantismul, pasiunea și profitul. Am găsit ceea ce căutam. Am devenit manager de expeditor, logistician.
Obiective și angajamente pentru fiecare logistician și pentru mine personal.
Organizarea transportului internațional în cel mai adevărat sens al cuvântului. Iar scopul meu în cadrul companiei este să aduc materialele de construcție necesare în megaorașele gigantice ale Europei, produsul alimentar necesar în cele mai îndepărtate locuri și orașe ale CSI, echipamente agricole inovatoare în câmpurile vaste ale Rusiei, Ucrainei, prețioase și la timp. nevoie de medicamente în Kazahstan, electrocasnice la apartamentul fiecărui cetățean Moldova, de fapt, tot ceea ce are nevoie atât o persoană fizică, cât și o companie mare. La solicitarea clienților din orice țară din Europa și CSI, sunt gata să ofer recomandări acelor companii cu care am efectuat transport internațional, livrând mărfuri în valoare de până la 1,5 milioane de euro, în condiții de siguranță, sănătoase, la timp.
Principalele direcții de organizare a transportului.
În ceea ce privește direcțiile, sarcina ar fi stabilită – totul este realizabil! Dar principalele direcții de transport sunt toate țările CSI și Europa, țările Benelux, în special Europa – Italia, Germania, Franța, Spania, Austria și altele. Mai departe, Turcia, Grecia, Bulgaria, Serbia și Macedonia. Țările cu cea mai mare cerere de transport sunt Rusia, Belarus, Țările Baltice, Moldova, România, Transnistria. Ai nevoie de un camion prelata, ușor! Necesită frigider cu regim de temperatură, voi livra! Dacă ai nevoie de un rezervor, o vei avea! Microbuz de marfă, sau transportul bunurilor personale, și există unul! Comanda izoterma, deja pe drum! Cauta transport pentru transport marfa supradimensionata, o voi scoate din pamant, dar o voi livra! În timp ce semnezi o cerere sau un contract de transport, mașina este deja gata de expediere, mașina se alimentează deja! În timpul muncii mele, au fost lucruri diferite, victorii și eșecuri, clienți mari și clienți privați, rateuri și urări, nu m-a făcut decât să mă profesez și să fiu mai rapid. Am sunat toți clienții și am scris un mesaj, am sunat, am discutat, am ajutat, am făcut prieteni, am lucrat împreună.
Calitățile unui expeditor pentru o componentă competitivă.
Comunic în română, rusă, engleză, studiez constant complexitățile transportului și logisticii în general. Fac asta investind în meseria mea, în meseria dobândită, o fac cu suflet, cu dragoste pentru oamenii cu care lucrez, cu profesionalism, acumulat de-a lungul anilor de experiență. Trimitându-ți încărcătura, trimit o parte din mine. Având grijă de încărcătura dumneavoastră, livrând-o cu atenție, protejez reputația companiei în care lucrez de mai bine de un an și a mea. Astept comenzile voastre, dragi clienti, sunt pregatit pentru cooperare. Gata să vă ofere gratuit orice sfat cu privire la transport. Gata să organizeze transportul pe orice rută dificilă, cu orice mod de transport, pentru a livra orice tip de marfă la timp. Aceasta este treaba mea. Cu stimă, Andrey K.
Telefon, viber.+373 69151365

Calculul costurilor