Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport maritim Georgia

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Georgia.
Compania de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier din Georgia către țările CSI și în direcția opusă către Georgia. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a comanda transportul și de a primi sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de marfă din Georgia cu camionul, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere și frigidere. Livrăm încărcături din Georgia cu o greutate de la 200 kg. până la 20 tone și o capacitate de la 20 mc. până la 90 mc. și 120 mc. Livrări regulate de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și loturi nestandardizate cu greutate începând cu 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport, până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
În cazul transportului de mărfuri din Georgia în Moldova și România, este imposibil să nu menționăm avantajele și privilegiile de care se bucură toate țările CSI. Este vorba, în primul rând, de disponibilitatea coridoarelor internaționale de transport și de un control vamal la frontieră destul de loial, spre deosebire de țările europene. Livrarea de mărfuri din Georgia este una dintre direcțiile de bază în activitatea companiei noastre de transport, deoarece această țară, ca și alți membri ai CSI, este unul dintre principalii parteneri comerciali ai Moldovei și Georgiei, iar volumul de marfă între aceste țări determină cererea și oferta pe piața locală de transport internațional de mărfuri. Acest lucru ar trebui avut în vedere la elaborarea politicii de transport, mai ales că, fiind o țară cu o economie de tranziție, este puțin probabil ca în viitorul apropiat să se producă o schimbare radicală a accentului pe UE.
Transportul de mărfuri din Georgia se face pe cale rutieră și feroviară și se caracterizează, în principiu, prin distanțe scurte și condiții accesibile. Pentru transportul de mărfuri din Georgia, precum și din alte țări CSI, este necesar un set specific de documente, al căror conținut vă va fi prezentat de către specialiștii companiei noastre. Organizăm transporturi de grupaj, mărfuri periculoase și alte tipuri de mărfuri din Georgia către Moldova, Rusia și alte țări.

Calculul costurilor