Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport marfa Macedonia

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Macedonia.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Macedonia către țările CSI și în sens opus către Macedonia. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică a mărfurilor din Macedonia pe drumuri, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform programului, mărfurile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Macedonia. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Macedonia, trimiteți o solicitare.
Transportul de mărfuri din Macedonia este un control vamal simplificat la deplasarea în UE și o stare excelentă a drumurilor. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea livrării mărfurilor din Macedonia este necesitatea respectării unor cerințe și condiții stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Macedonia, dar firma noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectându-i interesele.
Suntem gata să oferim transport care îndeplinește standardele de transport UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din Macedonia, inclusiv transport multimodal combinat și transport de mărfuri de grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Macedoniei, ne permite să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să menținem un control competent asupra circulației vehiculelor în toată Europa și să-l conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea de mărfuri din Macedonia. Compania noastra de expeditie va livra marfa dumneavoastra din Macedonia in Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, eficient, ieftin si la timp.

Calculul costurilor