Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de mărfuri Ungaria

Ați contactat departamentul nostru de expediere online. Pentru a rezerva transportul și expedierea corespunzătoare din Ungaria.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Furnizează servicii de transport rutier din Ungaria către țările CSI și înapoi în Ungaria. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică de marfă din Ungaria cu camioane, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm mărfuri cu greutate de la 200 kg. până la 20 tone și volume de la 20 mc. până la 90 mc. și 120 mc. în conformitate cu programul din Ungaria. Oferim servicii regulate de transport cu camionul pentru transporturi asortate, parțiale, ușoare și nestandardizate de la 100 kg în sus, din depozitele noastre logistice consolidate.
Costul transportului include toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea transportului și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Ungaria, trimiteți-ne o cerere.
Transportul de mărfuri din Ungaria presupune un control vamal simplificat atunci când se traversează UE și condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea transportului de mărfuri din Ungaria necesită reglementări stricte ale UE în materie de transport, în special în ceea ce privește starea vehiculului. La acestea se adaugă taxele de autostradă, reglementările privind vizele și documentația suplimentară pentru marfă. În mod natural, toate acestea influențează costul transportului maritim de mărfuri din Ungaria, dar compania noastră nu practică prețuri excesive și operează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și pe respectarea intereselor sale.
Suntem pregătiți să oferim transport de tip Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din Ungaria, inclusiv transport combinat multimodal și de grupaj. Depozitele noastre consolidate din Europa, aflate în imediata apropiere a Ungariei, ne permit să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să se controleze în mod corespunzător mișcarea transportului în Europa și să se conecteze în timp util la comenzile primite pentru livrarea de marfă din Ungaria. Compania noastră de expediție vă va livra marfa din Ungaria în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, în mod calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor