Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de mărfuri Malta

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesare din Malta.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Malta către țările CSI și invers. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul, de a primi sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de marfă din Malta pe șosea, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere, frigidere. Greutăți cuprinse între 200 kg și 20 de tone și volume între 20 de cuburi, 90 de cuburi și 120 de cuburi pe program din Malta. Efectuăm grupaje regulate, încărcături parțiale, încărcături mici și ciudate de la 100 kg în sus, din depozitele noastre logistice consolidate.
Putem acoperi toate cheltuielile de transport, până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Malta, trimiteți-ne o cerere.
Transportul de mărfuri din Malta beneficiază de o supraveghere vamală simplificată atunci când se deplasează în UE și de condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea unui transport din Malta este însoțită de orientări și condiții stricte pentru transportul în UE, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. Adăugați la acestea taxele de autostradă, regimul de vize și birocrația suplimentară pe care o implică. Toate acestea afectează, desigur, costul transportului maritim din Malta, dar compania noastră își susține prețurile și operează la tarife normale, competitive, oferind în primul rând clientului și intereselor sale.
Suntem pregătiți să oferim vehicule Euro-4, Euro-5 și diverse forme de transport din Malta, inclusiv încărcături combinate multimodale și consolidate. Dispunem de depozite consolidate în toată Europa, în imediata apropiere a Maltei, pentru a satisface cerințele clienților noștri la prețuri rezonabile. Tot ceea ce este important este să menținem un control strict asupra mișcării traficului în Europa și să asigurăm conectarea în timp util la orice comenzi primite pentru transporturile din Malta. Compania noastră de expediere va livra marfa dumneavoastră din Malta în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan și Uzbekistan cu o calitate ridicată, la costuri reduse și la timp.

Calculul costurilor