Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a comanda transportul și transportul necesar din Iran
Compania de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport de mărfuri cu camionul din Iran către țările CSI și în direcția opusă către Iran. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a comanda transportul și de a primi sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de marfă din Iran cu camionul, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături din Iran în greutate de la 200 kg. până la 20 de tone. și capacitate de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. Transportul regulat cu camionul de încărcături consolidate, încărcături parțiale, încărcături mici și loturi nestandardizate cu o greutate începând cu 100 kg, din depozitele logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Garantăm un transport precis și eficient din Iran, precum și din alte țări asiatice, la prețuri acceptabile. Asigurarea unei calități sută la sută ridicate și a unor condiții de transport optime, în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna pregătiți să oferim mai multe opțiuni pentru livrarea de marfă din Iran în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea ordinului de livrare a încărcăturii din Iran, acesta tocmai a terminat executarea unui alt ordin și este liber. Lucrăm cu companii de transport maritim din toate țările, unindu-ne forțele pentru a optimiza costul transportului din Iran.
Organizarea încărcăturii din Iran, precum și, în general, din alte țări din Asia, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor comune de transport, cu executarea la timp a documentației de transport corespunzătoare și cu alte servicii conexe, aceste preocupări sunt încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor