Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de mărfuri Finlanda

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a comanda transportul și transportul necesar din Finlanda.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Finlanda către țările CSI și înapoi în Finlanda. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de marfă din Finlanda cu camioane, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm din Finlanda încărcături cu o greutate de la 200 kg până la 20 tone și volume de la 20 kub până la 90 kub și 120 kub, conform programului. Livrări programate de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și transporturi neconvenționale de la 100 kg în sus, din depozite logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Finlanda, trimiteți-ne o cerere.
Transportul de mărfuri din Finlanda oferă un control vamal simplificat atunci când se circulă în interiorul UE și condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea transportului din Finlanda presupune, de asemenea, respectarea unor reglementări stricte ale UE în materie de transport, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. La acestea se adaugă taxele de autostradă, cerințele de viză și documentația suplimentară pentru transporturi. Toate acestea afectează, desigur, costul transportului maritim de mărfuri din Finlanda, dar compania noastră nu este supraevaluată și lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și pe protecția intereselor sale.
Suntem pregătiți să oferim transporturi de tip Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transporturi de mărfuri din Finlanda, inclusiv transporturi combinate multimodale și de grupaj. Depozitele noastre consolidate din Europa, aflate în imediata apropiere a Finlandei, ne permit să îndeplinim orice tip de comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să controlăm circulația transporturilor în Europa și să le conectăm la timp la comenzile primite pentru livrarea de bunuri din Finlanda. Compania noastră de expediție vă va livra marfa din Finlanda în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, în mod calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor