Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de mărfuri Egipt

Ați contactat online departamentul Freight Forwarding. Pentru a rezerva transportul și expedierea dorită din Egipt.
Compania de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. prestează servicii de transport de mărfuri cu camionul din Egipt către țările CSI și în sens invers către Egipt. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a comanda transportul și de a primi sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de marfă din Egipt cu camionul, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături din Egipt în greutate de la 200 kg. până la 20 tone și în volume de la 20kub. până la 90kub. și 120kub. Transportul regulat cu camionul de mărfuri asortate, parțial, ușor sau neregulat, cu o greutate începând de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
să treacă calitativ transportul de mărfuri din Egipt, precum și din alte țări asiatice, la prețuri acceptabile. Să asigure o calitate sută la sută și condiții optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe opțiuni pentru livrarea de marfă din Egipt în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea ordinului de livrare a încărcăturii din Egipt, acesta tocmai a terminat de executat o altă comandă și este gratuit. Lucrăm cu companii de transport din toate țările, unindu-ne forțele, optimizând costul transportului de marfă din Egipt.
Organizarea transportului de mărfuri din Egipt, precum și, în general, din alte țări asiatice, implică adesea rezolvarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentației de transport corespunzătoare și alte servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor