Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a rezerva transportul și expedierea dorită din Danemarca.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. prestează servicii de transport cu camionul din Danemarca către țările CSI și în direcția opusă către Danemarca. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de marfă din Danemarca cu camionul, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Greutăți de la 200 kg până la 20 de tone și volume de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. sunt livrate în conformitate cu programul din Danemarca. Livrări programate de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și transporturi nestandardizate de la 100 kg în sus, din depozitele noastre logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Danemarca, trimiteți-ne o cerere.
Transportul de mărfuri din Danemarca beneficiază de un control vamal simplificat atunci când se deplasează în interiorul UE și de condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, transportatorul trebuie să îndeplinească cerințele și condițiile stricte ale transportului în UE, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. La toate acestea se adaugă drumurile cu taxă de trecere, cerințele de viză și documentația suplimentară pentru transporturi. Desigur, toate acestea afectează formarea costului de transport maritim din Danemarca, dar compania noastră nu este supraevaluată și lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pentru client și pentru protejarea intereselor sale.
Oferim vehicule care respectă normele Euro-4, Euro-5 și diferite tipuri de transport de marfă din Danemarca, inclusiv transport combinat multimodal și de grupaj. Depozitele noastre consolidate din Europa, aflate în imediata apropiere a Danemarcei, fac posibilă îndeplinirea oricărei comenzi la prețuri rezonabile. Este important doar să se mențină un control competent asupra mișcării de transport în Europa și să se conecteze la timp la comenzile de livrare a mărfurilor din Danemarca. Compania noastră de expediție vă va livra marfa din Danemarca în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, în mod calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor