Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de mărfuri Bosnia și Herțegovina

Ați contactat online departamentul Transport și expediere. Pentru a rezerva transportul și expedierea de mărfuri dorite din Bosnia și Herțegovina.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferim servicii de transport rutier din Bosnia și Herțegovina către țările CSI și înapoi în Bosnia și Herțegovina. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de marfă din Bosnia și Herțegovina cu camionul, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrare programată de marfă din Bosnia și Herțegovina cu greutăți de la 200 kg. până la 20 de tone și volume de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. Transportul regulat cu camionul de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și transporturi nestandardizate de la 100 kg în sus, de la depozitele logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Oferim servicii de transport maritim fiabile și fără probleme din Bosnia și Herțegovina, precum și din alte țări asiatice la prețuri competitive. Asigurăm sută la sută condiții de transport de înaltă calitate și optime, în conformitate cu toate aranjamentele făcute la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna pregătiți să oferim mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din Bosnia și Herțegovina în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa. Aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul cu autostopul, dacă la primirea comenzii de livrare a mărfii din Bosnia și Herțegovina, aceasta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liberă. Colaborăm cu companii de transport maritim din toate țările pentru a combina forțele, optimizând costul transportului din Bosnia și Herțegovina.
Organizarea unei expedieri din Bosnia și Herțegovina, precum și din alte țări asiatice în general, implică adesea rezolvarea problemelor tipice de transport, pregătirea în timp util a documentelor de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste sarcini fiind încredințate companiei noastre de expediție.

Calculul costurilor