Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online departamentul Freight Forwarding. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Austria.
Compania de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier din Austria către țările CSI și înapoi în Austria. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică de marfă din Austria pe cale rutieră, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Greutăți de la 200 kg până la 20 de tone și volume de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. sunt livrate din Austria conform programului. Transporturi programate de 100 kg și mai mult din depozitele logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Austria, trimiteți o cerere.
Transportul de mărfuri din Austria beneficiază de un control vamal simplificat atunci când traversează UE și de condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, transportatorul trebuie să respecte condițiile și cerințele stricte pentru transportul de mărfuri în UE, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. La acestea se adaugă autostrăzile cu taxă, reglementările privind vizele și documentația suplimentară pentru mărfuri. Desigur, toate acestea afectează formarea costului de expediere din Austria, dar compania noastră nu este supraevaluată și lucrează la tarife normale, competitive, poziționate în primul rând pe client și pe respectarea intereselor sale.
Suntem pregătiți să oferim transporturi care respectă standardele UE Euro 4, Euro 5 și diverse tipuri de mărfuri din Austria, inclusiv transporturi combinate multimodale și consolidate. Disponibilitatea unor depozite consolidate în Europa, în imediata apropiere a Austriei, ne permite să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să menținem un control competent asupra mișcării de transport în Europa și să îl conectăm la timp la comenzile primite pentru livrarea de bunuri din Austria. Compania noastră de expediții vă va livra marfa din Austria în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, în mod calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor