Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a comanda transportul și expedierea necesară din Vietnam.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Asigură transportul de marfă cu camionul din Vietnam către țările CSI și în direcția opusă către Vietnam. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de marfă din Vietnam cu camionul, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături din Vietnam în greutate de la 200 kg. până la 20 de tone și capacitate de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. Transportul regulat cu camionul al transporturilor consolidate, al încărcăturilor parțiale, al încărcăturilor mici și al transporturilor nestandardizate de la 100 kg în sus, din depozitele logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Calitativ trece transportul maritim din Vietnam, precum și din alte țări asiatice, la prețuri accesibile. Să asigure o calitate sută la sută și condiții optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim câteva variante de livrare din Vietnam în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, să folosim metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea ordinului de livrare a încărcăturii din Vietnam, acesta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liber. Lucrăm cu companii de transport din toate țările care își unesc forțele pentru a optimiza costurile de transport din Vietnam.
Organizarea încărcăturii din Vietnam, precum și, în general, din alte țări asiatice, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor comune de transport, executarea la timp a documentației de transport adecvate și a altor servicii conexe, aceste preocupări sunt încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor