Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă SUA

Ați contactat online departamentul Freight Forwarding. Pentru a comanda transportul și expedierea necesară din SUA.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Furnizăm servicii de transport rutier din SUA către țările CSI și viceversa. Ne oferim să aflăm costul transportului, să rezervăm transportul și să obținem sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de marfă din SUA cu camionul, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere, frigidere. Greutăți de la 200 kg până la 20 de tone și volume de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. sunt expediate din SUA în conformitate cu programul. Livrări regulate de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și loturi nestandardizate de la 100 kg în sus, din depozite logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Treceți calitativ transportul din SUA, precum și din alte țări asiatice, la prețuri accesibile. Să asigure sută la sută calitatea și condițiile optime de transport, cu respectarea tuturor înțelegerilor la care s-a ajuns la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din SUA în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa. Aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea ordinului de livrare a mărfii din SUA, acesta tocmai a terminat executarea unui alt ordin și este liber. Colaborăm cu companii de transport maritim din toate țările pentru a combina eforturile, optimizând costul mărfurilor din SUA.
Organizarea unei expedieri din SUA, precum și din alte țări asiatice în general, implică adesea rezolvarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentației de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediere.

Calculul costurilor