Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă Spania

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Spania.
Societatea de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier din Spania către țările CSI și în sens invers către Spania. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică de marfă din Spania cu camionul, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături din Spania în greutate de la 200 kg. până la 20 de tone și în volume de la 20 mc. până la 90 mc. și 120 mc. Efectuăm în mod regulat transporturi de grupaj, transporturi parțiale, mici și neconvenționale de la 100 kg până la depozitele logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Spania, trimiteți o cerere.
Transportul de mărfuri din Spania beneficiază de un control vamal simplificat atunci când se deplasează în interiorul UE și de condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea transportului de mărfuri din Spania necesită respectarea cerințelor și condițiilor stricte de transport din UE, în special a condițiilor tehnice ale vehiculului. La acestea se adaugă taxele de autostradă, reglementările privind vizele și documentația suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costului transportului maritim din Spania, dar compania noastră nu este supraevaluată și operează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și pe respectarea intereselor sale.
Oferim transport de mărfuri care respectă toate standardele UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de expediere de mărfuri din Spania, inclusiv transport combinat multimodal și de grupaj. Având depozite consolidate în Europa, în imediata apropiere a Spaniei, vă permite să îndepliniți orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să se controleze în mod corespunzător circulația transportului în Europa și să se conecteze în timp util la comenzile primite pentru livrarea de bunuri din Spania. Compania noastră de expediție va livra marfa dumneavoastră din Spania în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan.

Calculul costurilor