Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a comanda transportul și expedierea necesară din Republica Cehă.
Societatea de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. prestează servicii de transport rutier din Republica Cehă către țările CSI și înapoi în Republica Cehă. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrarea zilnică de marfă din Republica Cehă pe șosea, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Greutăți de la 200 kg până la 20 de tone și volume de la 20cub. până la 90cub. și 120cub. sunt livrate în conformitate cu programul din Republica Cehă. Expediere regulată de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și încărcături non-standard începând cu 100 kg, din depozitele noastre logistice consolidate.
Costul de transport include toate cheltuielile de transport, până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Republica Cehă, trimiteți cererea dumneavoastră.
Transportul de mărfuri din Republica Cehă beneficiază de un control vamal simplificat atunci când se deplasează în interiorul UE, precum și de condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, pentru un transportator care organizează un transport din Republica Cehă, acest lucru presupune cerințe și condiții stricte pentru transportul în UE, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. La acestea se adaugă drumurile cu taxă, regimul de vize și documentația suplimentară pentru mărfuri. Desigur, toate acestea afectează formarea costului de expediere a încărcăturii din Republica Cehă, dar compania noastră nu este supraevaluată și lucrează la tarife normale, competitive, poziționate în primul rând pe client și pe protecția intereselor sale.
Suntem pregătiți să oferim pentru transport vehicule Euro-4, Euro-5 care corespund standardelor UE și diverse tipuri de transport de mărfuri din Republica Cehă, inclusiv transporturi combinate multimodale și consolidate. Prezența unor depozite consolidate în Europa, în imediata apropiere a Republicii Cehe, ne permite să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să se mențină un control competent asupra mișcării de transport în Europa și să se conecteze la timp la comenzile de livrare a mărfurilor din Republica Cehă. Compania noastră de expediție vă va livra marfa din Republica Cehă în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, în mod calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor