Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online departamentul Freight Forwarding. Pentru a comanda transportul și expedierea necesară din Țările de Jos.
Societatea de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Olanda către țările CSI și înapoi în Olanda. Oferim informații despre costurile de transport, comanda de transport și primirea de consultanță în orice direcție.
Livrarea zilnică de marfă de la transportatorii din Olanda, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm marfă din Olanda cu o greutate de la 200 kg. până la 20 tone și o capacitate de la 20 cuburi până la 90 cuburi și 120 cuburi. Efectuăm transporturi regulate de mărfuri asortate, parțiale, ușoare și nestandardizate, cu o greutate începând cu 100 kg, din depozitele noastre logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport, până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Olanda, trimiteți cererea dumneavoastră.
Transportul de mărfuri din Olanda presupune un control vamal simplificat atunci când se traversează UE și condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, transportatorul trebuie să respecte liniile directoare și condițiile stricte ale transportului în UE, în special în ceea ce privește starea tehnică a vehiculului. La acestea se adaugă taxele de autostradă, regimul de vize și documentația suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costului de transport maritim din Olanda, dar compania noastră nu este supraevaluată și lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pentru client și respectarea intereselor sale.
Suntem pregătiți să oferim pentru transport vehicule Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de mărfuri din Olanda, inclusiv transport combinat multimodal și de grupaj. Depozitele noastre consolidate din Europa, aflate în imediata apropiere a Olandei, ne permit să îndeplinim orice tip de comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să se controleze în mod corespunzător circulația transportului în Europa și să se conecteze în timp util la comenzile primite pentru livrarea de bunuri din Olanda. Compania noastră de expediție vă va livra marfa din Olanda în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, în mod calitativ, ieftin și la timp.

Calculul costurilor