Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfa Norvegia

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Norvegia.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Norvegia către țările CSI și în sens invers față de Norvegia. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de mărfuri din Norvegia pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform programului, încărcăturile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Norvegia. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Norvegia, trimiteți o solicitare.
Transportul mărfurilor din Norvegia este un control vamal simplificat atunci când se deplasează în UE și o stare excelentă a drumurilor. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea livrării mărfurilor din Norvegia este necesitatea respectării cerințelor și condițiilor stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Norvegia, dar compania noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectând interesele acestuia.
Suntem gata să oferim transport care îndeplinește transportul UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din Norvegia, inclusiv transport multimodal combinat și transport de mărfuri de grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Norvegiei, vă permite să îndepliniți orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să menținem un control competent asupra mișcării vehiculelor în Europa și să-l conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea de mărfuri din Norvegia. Compania noastra de expeditie va livra marfa dumneavoastra din Norvegia in Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, eficient, ieftin si la timp.

Calculul costurilor