Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă Mexic

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesară din Mexic.
Compania de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport cu camionul din Mexic către țările CSI și în direcția opusă către Mexic. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție. Livrarea zilnică de marfă din Mexic cu camionul, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Greutăți de la 200 kg până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi și 120 de metri cubi sunt expediate din Mexic în conformitate cu programul. Oferim servicii regulate de transport cu camionul de grupaj, încărcături parțiale, încărcături mici și transporturi nestandardizate de la 100 kg în sus din depozitele noastre logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
să aprobe calitativ transportul de mărfuri din Mexic, precum și din alte țări asiatice, la prețuri acceptabile. Să asigure o calitate sută la sută și condiții optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din Mexic în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea ordinului de livrare a mărfii din Mexic, acesta tocmai a terminat de executat o altă comandă și este gratuit. Colaborăm cu companii de transport maritim din toate țările pentru a combina forțele, optimizând costul transportului de marfă din Mexic.
Organizarea transportului de mărfuri din Mexic, precum și, în general, din alte țări asiatice, implică adesea rezolvarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentației de transport corespunzătoare și alte servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediție.

Calculul costurilor