Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Letonia.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Letonia către țările CSI și în sens invers față de Marea Britanie. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de mărfuri din Letonia pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform programului, încărcăturile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Letonia. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Letonia, trimiteți o cerere.
Transportul de mărfuri din Letonia este un control vamal simplificat atunci când vă deplasați prin UE și condiții excelente de drum. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea livrării mărfurilor din Letonia este necesitatea respectării cerințelor și condițiilor stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Letonia, dar compania noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectând interesele acestuia.
Suntem pregătiți să oferim transport care îndeplinește standardele de transport UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din Letonia, inclusiv transport multimodal combinat și transport de mărfuri în grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Letoniei, ne permite să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să mențineți un control competent asupra circulației vehiculelor în Europa și să îl conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea mărfurilor din Letonia. Compania noastra de expeditie va livra marfa dumneavoastra din Letonia in Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, calitativ, ieftin si la timp.

Calculul costurilor