Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online departamentul Freight Forwarding. Pentru a comanda transportul și expedierea necesară din Italia.
Societate de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Furnizează servicii de transport rutier din Italia către țările CSI și înapoi în Italia. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a comanda transportul și de a primi sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de marfă din Italia pe cale rutieră, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Greutățile de la 200 kg până la 20 de tone și volumele de la 20kub până la 90kub și 120kub sunt livrate în conformitate cu programul din Italia. Livrări programate de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și transporturi neconvenționale de la 100 kg în sus, din depozite logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Italia, trimiteți o cerere.
Transportul de mărfuri din Italia oferă un control vamal simplificat atunci când se circulă în interiorul UE și condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, pentru un transportator care organizează un transport din Italia, este necesar să respecte cerințele și condițiile stricte de transport din UE, în special starea tehnică a vehiculului. La acestea se adaugă taxele de autostradă, reglementările privind vizele și documentația suplimentară pentru transporturi. Desigur, toate acestea afectează formarea costului de transport maritim din Italia, dar compania noastră nu este supraevaluată și lucrează la tarife normale, competitive, poziționate în primul rând pe client și pe respectarea intereselor sale.
Suntem pregătiți să oferim vehicule Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din Italia, inclusiv transporturi combinate multimodale și consolidate. Prezența unor depozite consolidate în Europa, în imediata apropiere a Italiei, ne permite să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să menținem un control competent asupra mișcării de transport în Europa și să o conectăm în timp util la comenzile primite pentru livrarea de bunuri din Italia. Compania noastră de expediție vă va livra marfa din Italia în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan și Uzbekistan.

Calculul costurilor