Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă Israel

Ați contactat Departamentul de expediere online. Pentru a comanda transportul și expedierea necesară din Israel.
Societatea de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Israel către țările CSI și în direcția opusă în Israel. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a comanda transportul și de a primi sfaturi în orice direcție. Livrarea zilnică de marfă din Israel pe șosea, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrare programată de mărfuri din Israel, cu o greutate de la 200 kg. până la 20 tone și volume de la 20 kub. până la 90 kub. și 120 kub. Transportul regulat cu camionul al încărcăturilor consolidate, încărcături parțiale, încărcături mici și loturi nestandardizate de la 100 kg până la 100 kg, de la depozitele logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Să treacă calitativ transportul de mărfuri din Israel, precum și din alte țări asiatice, la prețuri accesibile. Să asigure o calitate sută la sută și condiții optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Întotdeauna gata să oferim câteva opțiuni pentru transportul de marfă din Israel în Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, aplicăm metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transportul colateral, dacă la primirea cererii de livrare a mărfii din Israel, aceasta tocmai a terminat executarea unei alte comenzi și este liberă. Lucrăm cu companii de transport din toate țările, unindu-ne forțele, optimizând costul transportului din Israel.
Organizarea încărcăturii din Israel, precum și, în general, din alte țări asiatice, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor comune de transport, executarea în timp util a documentației de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste preocupări sunt încredințate companiei noastre de expediere a mărfurilor.

Calculul costurilor