Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă Estonia

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a rezerva transportul și expedierea necesare din Estonia.
MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. este o firmă de expediție de mărfuri. Oferă servicii de transport rutier din Estonia către țările CSI și înapoi în Estonia. Vă oferim posibilitatea de a afla informații despre costurile de transport, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de marfă din Estonia cu camionul, semiremorci cu corturi, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături din Estonia în greutate de la 200 kg până la 20 de tone și în volum de la 20 mc. până la 90 mc. și 120 mc. Livrări regulate de grupaje, încărcături parțiale, încărcături mici și loturi nestandardizate cu greutate începând cu 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costurile de transport includ toate cheltuielile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiei de transport.
Pentru a calcula costul de transport din Estonia, trimiteți cererea dumneavoastră.
Transportul de mărfuri din Estonia presupune un control vamal simplificat atunci când se traversează UE și condiții rutiere excelente. Pe de altă parte, transportatorul trebuie să respecte reglementările stricte ale CE în materie de transport, în special în ceea ce privește condițiile rutiere. La acestea se adaugă autostrăzile cu taxă, regimul de vize și documentația suplimentară pentru mărfuri. Bineînțeles, toate acestea au un impact asupra prețului mărfurilor estoniene transportate, dar compania noastră nu percepe prețuri mari și lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pentru client și pentru protejarea intereselor acestuia.
Oferim vehicule Euro-4, Euro-5 care respectă standardele UE și diverse tipuri de transport de marfă din Estonia, inclusiv transport combinat multimodal și de grupaj. Depozitele noastre consolidate din Europa, aflate în imediata vecinătate a Estoniei, ne permit să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Tot ceea ce trebuie să faceți este să monitorizați mișcările de transport în Europa și să le conectați la timp la comenzile dumneavoastră pentru livrări în Estonia. Compania noastră de expediere va livra marfa dumneavoastră din Estonia în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan și Uzbekistan la timp, la o calitate înaltă, la prețuri accesibile și la timp.

Calculul costurilor